• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin gledao Irce i Velšane: Ozbiljni rivali!

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin gledao je mečeve reprezentacija Velsa i Republike Irske, sa kojima igramo u kvalifikacijama za SP 2018. godine, i video da neće biti lako.

 Selektor Srbije gledao mečeva Irske i Ve Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Srbije nema na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, ali ima njenih budućih rivala!

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin je zajedno sa svojim saradnicima posmatrao mečeve reprezentacije Republike Irske i Velsa na aktuelnom EURO2016.

Irci su i prvi rival "orlova" u kvalifikacijama, a u ponedeljak su odigrali odličan meč u "Sen Deniju", ali nisu uspeli da savladaju reprezentaciju Švedske, koja je uz dosta sreće došla do boda (1:1). Sa druge strane, reprezentacije Velsa je u subotu ostvarila istorijsku pobedu na EP protiv neugodne Slovačke.

"Videli smo vrelu irsku krv, veoma borbenu ekipu, jakog karaktera", počeo je Slavoljub Muslin priču za sajt Fudbalskog saveza Srbije i kao da se u ovim rečima može prepoznati i želja da slične kvalitete vidi i kod svojih igrača.

"Imponuje njihova angažovanost, presing koji je ugušio Šveđane u dobrom delu igre. Švedska se nije videla u prvom poluvremenu, Irci su dominirali, stvarali prilike. Za razliku od Velšana koji igraju u našem sistemu, Irci se i dalje oslanjaju na ostrvski stil, uglavnom forsiraju duge lopte, a najopasnijiji su iz prekida", zaključak je novog selektora Srbije koji je u prve tri utakmice sa "orlovima" ostvario dve pobede i nerešen rezultat.

Utakmicu je uživo posmatrao njegov Zoranom Filipovićem od koga se očekuje detaljan izveštaj sa ovog meča, a Muslin će u Francusku otputovati u četvrtak.

"Imaju Irci, kao i svaka selekcija, vrline i mane, a na nama je da se dobro pripremimo. Svedoci smo velikog broja utakmica na 'jedan gol', a to samo govori o kvalitetu selekcija i malim detaljima koji odlučuju. Svesni smo onoga što nas očekuje, cilja koji imamo a slika koja nam dolazi iz Francuske samo govori da ćemo morati u svakom meču da damo svoj maksimum ukoliko želimo, a hoćemo na Svetsko prvenstvo", poručio je selektor.

Osim njih, Muslin će posmatrati i mečeve reprezentacije Austrije, koja je takođe rival "orlovima" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje se igra 2018. godine u Rusiji.

Osim njih, tu su i dve reprezentacije koje ne učestvuju na Evropskom prvenstvu - Moldavija i Gruzija, a vi se podsetite MONDO analize rivala "orlova".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC