• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska zastava i 3 Rusa na 30 Engleza i Velšana!

Autor mondo.rs

Rusi igraju u Lilu, Englezi u Lansu. Zbog čega su engleski navijači u centru Lila razvili zastave i koga su čekali, ne znamo, ali naravno da je došlo do obračuna sa Rusima, koji poručuju da "neće stati".

Opet tuče, opet povređeni, ali ovog puta i uhapšeni!

Francuski mediji objavili su u utorak uveče, tokom meča Mađarska – Austrija, da je u centru Lila, grada u kojem će se u sredu sastati Rusija i Slovačka, došlo do obračuna između "starih neprijatelja" – Rusa i Engleza.

Otkud Englezi u Lilu? Nije nam poznato, osim što će oni u četvrtak uveče igrati svoj meč u Lansu, udaljenom pola sata vožnje železnicom od Lila.



Da li se radilo o provokaciji ili ne, teško je reći, jer se izveštaji o tome šta se dogodilo ispred taverne "Flamande" dijametralno razlikuju u odnosu na izvor. Engleski mediji pišu da su Englezi i Velšani mirno sedeli i pili i da su ih napali "ruski huligani".



Bilo je i povređenih, ali i uhapšenih na obe strane.



Na slikama se mogu videti istaknuta engleska obeležija, tako da je bilo nemoguće da ih brojni ruski navijači u gradu na severu Francuske ne primete.



U međuvremenu, opasna grupa ruskih huligana, koja je očigledno na EURO došla prvo da juri Engleze širom Francuske, a potom da navija, poručila je da se "neće zaustaviti".

England & Wales Hooligans.
Izvor: YouTube



U Lilu je zabeležen i snimak grupe Rusa, na kojem se vide zavezane srpska i ruska zastava, a huligani u glas na pitanje: "Ko smo mi?", viču:

"Mi smo huligani".

Lokalne vlasti odlučile su da zabrane prodaju alkohola u Lilu i Lansu, ali tek posle ponoći. Nije nemoguće da će u ova dva grada doći do novih sukoba huligana, a kada je poslednji sukob dve strane u pitanju, francuski portal "Footballski" objavio je da su nezvanično – citiramo – trojica Rusa napala grupu od 30 navijača Engleske i Velsa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC