• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako objasniti ove Ronaldove statističke podatke?

Autor mondo.rs

Kristijano Ronaldo je očajan izvođač penala i slobodnih udaraca!

Bio je hladan kao špricer i precizan kada je bilo najpotrebnije - u finalu Lige šampiona ali, statistika ne laže: Kristijano Ronaldo je najgori izvođač slobodnih udaraca u istoriji evropskih prvenstava, a ima i najgoru sezonu kada su u pitanju penali (računajući nastupe u Real Madridu i reprezentaciji)!

Portugalac je protiv Atletiko Madrida u Milanu preuzeo na sebe odgovornost da šutira poslednji, kada se donosila odluka o klupskom prvaku Evrope, i svoj zadatak je ispunio bezgrešno. Toliko je bio samouveren i hladnokrvan, da su mnogi pomislili - stvarno je najbolji. Međutim, nije...

Videlo se to protiv Austrije na Evropskom prvenstvu, kada je pri rezultatu 0:0 u 79. minutu pogodio stativu, ali je statistika još surovija.

U sezoni 2015/16, Kristijano Ronaldo je osam puta šutirao penale, od kojih čak pet nije pretvorio u pogodak! Sezonu pre je imao samo tri promašaja iz 14 pokušaja, što je do sada bio njegov najgori učinak, piše "Skaj sport".

Kada su u pitanju "slobodnjaci", ponovo je utakmica sa Austrijom pokazala i "drugu stranu" portugalskog asa.

Ronaldo je tri puta pokušao da iz prekida savlada protivničkog golmana, međutim, nijednom nije pogodio metu. Ti promašaji doveli su ga do prvog mesta liste najgorih izvođača slobodnih udaraca na svim evropskim prvenstvima!

Čak 34 puta je pokušao, ali nijednom nije bio precizan. Iza njega je legendarni Rumun Georgi Hadži sa 27 pokušaja, a zatim i Mišel Platini sa 25 pokušaja, ali i dva gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC