• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović za MONDO nakon žrijeba: Uf!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba šampiona BiH Zrinjskog iz Mostara, Vinko Marinović poprilično nezadovoljan ishodom žrijeba za drugo kolo kvalifikacija u Ligi šampiona, u kojem će njegova ekipa odmjeriti snage sa poljskom Legijom iz Varšave.

 Zrinjski Legija Varšava kvalifikacije za Ligu šampiona Vinko Marinović nakon žrijeba Izvor: MONDO/Samir Cacan

Žrijeb kvalifikacija za Ligu šampiona nije imao milosti prema šampionu BiH, Zrinjskom iz Mostara, koji je za rivala dobio Legiju iz Varšave.

Tim Vinka Marinovića izvukao je jednog od najtežih mogućih rivala, pa će "plemići" morati dobro da se pomuče kako bi u dvomeču sa Poljacima stigli do rezultata koji ih vodi u treće kolo kvalifikacija.

"Uf, zaista težak protivnik. Svakako da ne možemo biti zadovoljni. Ako pogledamo podgrupe sa ekipama koje smo mogli dobiti, izvukli smo najjačeg rivala. Igramo sa izuzetno jakom ekipom, koja je osvojila duplu krunu u Poljskoj. U sastavu imaju pet igrača koji nastupaju na Evropskom prvenstvu, dva za Poljsku, Slovaka i Mađara i biće izuzetno teško", prvi su utisci Marinovića nakon žrijeba.

Prvi meč biće odigran 12. ili 13. jula na stadionu "Pod Bijelim brijegom" u Mostaru, a revanš je sedam dana kasnije u Varšavi.

"Obje utakmice će biti zaista teške. Možda bi bilo bolje da smo u Mostaru igrali revanš, ali šta je, tu je. Pokušaćemo napraviti iznenađenje u prvom meču, pa ćemo vidjeti".

Navijači Legije poznati u dobrim su odnosima sa srpskim navijačima, pa će sigurno obezbjeđenje u Mostaru imati mnogo posla tokom revanš meča ukoliko Poljaci budu imali pomoć s tribina.

"Taj podatak nisam znao. Vjerujem da će službe zadužene za bezbjednost učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu", poručio je Marinović.

U redovima Legije nastupa Stojan Vranješ, nekadašnji fudbaler Borca. Koliko vam on može otkriti o svom klubu?

"Sigurno da nam neće otkriti ništa", kroz smijeh kaže Marinović i dodaje: "Pokušaćemo kroz skauting doći do određenih informacija koje bi nam mogle pomoći", zaključio je šef stručnog štaba Zrinjskog Vinko Marinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC