• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi za Ibanjeza 1,5 miliona!

Autor mondo.rs

Turski klub stigao je u Beograd sa konkretnom ponudom. Dnevni list "Sport" tvrdi da je prihvaćena i da će potpisati trogodišnji ugov

 Zvezdi za Ibanjeza 1,5 miliona! Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda poslala je poruku svima da aktuelni igrački kadar neće slabiti prodajom igrača i da će do kraja evropskih kvalifikacija sigurno svi ostati u klubu.

Taj želja šampiona Srbije izvesno će biti ostvarena, ali će potom izgleda ipak ostati bez jednog od svojih najboljih igrača - Luisa Ibanjeza.

Argentinac sa hrvatskim pasošem, koji je prošlog leta došao u Zvezdu kao slobodan igrač, velika je meta Trabzona, a turski klub stigao je u Beograd sa konkretnom ponudom od 1,5 miliona evra.

Dnevni list "Sport" javlja da je Zvezda pristala na tu ponudu i da će iskusni bek otići u Tursku posle evro-kvalifikacija sa crveno-belima.

"Sinoć se, kako saznaje 'Sport' sklopio posao između Crvene zvezde i Trabzona, koji je posle dva dana 'ubeđivanja' rukovodstva šampiona uspeo da kupi Luisa Ibanjeza (28), kao jednog od bitnih šavova u timu za narednu sezonu... Argentinac je dobio bogat ugovor na tri godine... i u novu misiju odlazi posle evropskih kvalifikacija sa crveno-belima u drugoj polovini avgusta", piše taj list.

Da je ovakav ishod sasvim realan navodi i Instagram objava Ibanjezovog menadžera, koji je na toj društvenoj mreži napisao: "Biće šta će biti...samo nastavi da briljiraš u kvalifikacija za Champions league za Zvezdu... Zvezda je emocija"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC