• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati u naletu, idu na tron? (ANKETA)

Autor mondo.rs

"Vatrenima" se otvorio put ka finalu. Šta mislite, koji je njihov krajnji domet u Francuskoj?

Reprezentacija Hrvatske blista u Francuskoj i uprkos opstrukcijama dela svojih navijača igra verovatno i najbolji fudbal među svim ekipama.

Sa lako uočljivom rutinom, stečenom na velikim takmičenjima, koristeći na pravi način sav svoj talenat i kvalitet, "vatreni" su u prvom kolu savladali Tursku, a u trećem (u kombinovanom sastavu) i Španiju, dok u jedinom "kiksu" - remiju protiv Češke - prikazali sat definitivno najbolje igre na EURU.

S obzirom na to da im se "otvara" put ka plasmanu u završnicu takmičenja, logično se sada nameće pitanje koji je krajnji domet ekipe Ante Čačića.

POVEZANE VIJESTI



Šta čeka Hrvate u nastavku takmičenja?

Pre svega, važno je istaći da su pobedom nad Španijom, Perišić, Rakitić i saigrači izbegli velike sile sve do finala. Na tom putu, sigurno neće igrati protiv Nemačke, Italije, Španije, Francuske i Engleske.

Na sledećem koraku, u osmini finala, razgoropađeni "vatreni" igraće 25. juna u Lansu protiv Slovačke, odnosno Belgije, Švedske ili Irske, odnosno trećeplasiranog iz Grupe E, u kojoj sve reprezentacije (Mađarska, Portugal, Island i Austrija) mogu da završe na trećoj poziciji mestu.

Posmatrajući spisak potencijalnih protivnika, ali i dosadašnji utisak, zaista bi bilo iznenađenje ako se Hrvati ne bi plasirali među najboljih osam, a već je poznato da Modrića i ekipu u četvrtfinalu čekaju Poljaci ili Švajcarci.

Jedini preostali nepomenuti eventualni rival "vatrenih" do finala je takođe zaista sjajni Vels, debitant na Evropskom prvenstvu, sa kojim bi mogli da se sretnu tek u polufinalu.

Hrvati su se hrabro izborili za najbolji mogući put ka tituli. Taj put se ne može nazvati lakim, ali se može reći da je apsolutno lakši od borbe sa "teškašima" na drugoj strani kostura.

Dakle, kostur završnice je prilično jasno nagovešten. Šta mislite, može li neko da zaustavi Čačićev tim i koji je krajnji domet Hrvatske?

Anketa

Dokle idu Hrvati na Evropskom prvenstvu?

  • Staju u osmini finala

    48.08% (25)

  • Četvrtfinale i kraj

    11.54% (6)

  • Igraće polufinale

    11.54% (6)

  • Vidim ih u finalu

    15.38% (8)

  • Osvojiće Evropsko prvenstvo

    13.46% (7)

Dokle idu Hrvati na Evropskom prvenstvu?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC