• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Partizanove legende potpisao za Zvezdu

Autor mondo.rs

Crveno-beli angažovali najboljeg strelca Omladinske lige Srbije.

Nebojša Vučičević "Uške" (foto: MN Press - arhiva)
Izvor: MN Press-arhiva

Odrastao je slušajući priče o sjajnim igrama svog oca u dresu Partizana, a danas je zvanično postao fudbaler Crvene zvezde.

Talentovani napadač Vanja Vučičević (18), sin čuvenog asa crno-belih Nebojše Vučičevića (54), potpisao je u sredu profesionalni ugovor sa crveno-belima i zadužio dres sa brojem "98".

Nebojša Vučičević je za Partizan igrao pet sezona i u crno-belom nastupio na 140 utakmica.

Činjenica da mu je otac legenda Humske daje dodatnu "težinu" ovom potpisu, iako se perspektivni napadač nije fudbalski školovao u Partizanu, već je omladinski staž proveo u OFK Beogradu i Čukaričkom, gde je postao i najbolji strelac Omladinske lige Srbije.



Kada su na "Marakani" saznali da Vučičević ne želi da potpiše ugovor sa "brđanima", reagovali su brzo, angažovali ga i stavili na raspolaganje Miodragu Božoviću, koji će ga povesti na pripreme u Terme Čatež, gde će proceniti da li je "Ušketov" sin spreman da odmah bude deo prvog tima.

"Ponosan sam na svog oca, ali sam profesionalac i otac je sigurno uticao i na moju odluku da dođem u Zvezdu", rekao je Vučičević na promociji u Ljutice Bogdana.

"Zaista sam presrećan što sam došao u jedan ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Zahvaljujem se klubu na poverenju, a na meni je sada sve ostalo, da svojim trudom, zalaganjem i radom na treningu dokažem da zaslužujem Zvezdin dres. Konkurencija je u Zvezdi velika, ali ja sam mlad igrač, i došao sam kao, da tako kažem, biser za budućnost, i tek treba da se dokazujem na treninzima, a biće kako treneri odluče", rekao je novi napadač šampiona Srbije.

Zvezda bi Vučićevićevim dolaskom mogla da u perspektivi dobije mladi tandem, koji bi on činio sa Dejanom Joveljićem, takođe perspektivnim ofanzivcem crveno-belih. "Znamo se Dejan i ja iz reprezentacije, obojicu su nas prebacili u stariju generaciju. Nadam se da ćemo jednog dana zajedno igrati. I on i ja bismo voleli da jednog dana budemo napadački tandem Crvene zvezde", dodao je Vučičević.

Svog novog trenera upoznao je prethodnih dana. Kaže da je o njemu čuo samo reči hvale.

"Upoznao sam Grofa prethodnih dana na treninzima, a čuo sam od mnogo ljudi da je neverovatan čovek, predobar i da voli mlade igrače. Svaka reč je suvišna, vidite i sami kakav je uspeh dostigao, osvojio titulu, pobegao mnogo bodova Partizanu... Vreme je pred nama"

Zanimljivo je da je Vučičević zimus bio i u Španiji, gde je radio sa Atletiko Madridom.

"Bilo je dobro u Španiji, bio sam tamo nedelju dana, malo sam trenirao, pregovarali smo, ali moja odluka je bila da ne odem preko. Mislim da je pravi put za mene da ostanem u Srbiji još, potpisao sam za ovako veliki klub i presrećan sam" dodao je Vučičević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC