• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprečen upad hrvatskih huligana na teren!

Autor mondo.rs

"Kockasti" su slavili u trećem meču u Francuskoj, a policija je sprečila novi incident navijača na meču protiv Španije

Hrvatski huligani naneli su mnogo štete svojoj državi, Nogometnom savezu, ali i organizatorima EURO, ali uprkos kaznama i upozorenjima da bi njihova reprezentacija mogla da žestoko plati zbog njihovih ispada ne prestaju da pokušavaju sa novim incidentima.

Zbog prekida meča sa Češkom, kada su ubacivali baklje na teren i potukli se na tribini, Nogometni savez Hrvatske morao je da plati 100.000 evra, a hrvatski huligani pokušali su i protiv Španije da izazovu haos.

Policija je uoči tog meča upozorila da postoje nagoveštaji da huligani utrče na teren kako bi udarili sudiju, nakon čega Hrvati ne bi mogli da izbegnu izbacivanje sa šampionata, ali je napad osujećen.

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Vlaho Orepić otkrio je kako je policija ipak morala da interveniše.

"Sve je prošlo u redu. Bilo je nereda na jednom delu tribine, ali interveniralo se i, hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Bilo je pokušaja probijanja živog zida da se uleti na teren", rekao je za N1 Orepić i dodao da su Francuzi, za razliku od meča sa Češkom, ozbiljno primili upozorenja i povećali broj bezbednosnih službi na stadionu.

"Imamo neposredna upozorenja na mnogo manji broj redara nego što je neophodno, ali bitno je da se ništa loše nije dogodilo i da je reprezentacija pobedila", dodao je ministar unutrašnjih poslova Hrvatske.

On je naveo i da navijači koji su izazvali incidente neće proći nekažnjeno.

"Mi ne možemo da interevenišemo u Francuskoj, ali sve je evidentirano i zabeleženo, pa će se postupati u Hrvatskoj", naveo je Orepić.

Hrvatska nastavlja takmičenje na EURO u Francuskoj jer je pobedom nad Španijom (2:1) izborila plasman plasirala u osminu finala kao prvoplasirani tim grupe D.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC