• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humels je uspeo!

Autor mondo.rs

Reprezentativac Nemačke Mats Humels uspeo je u svojoj nameri da zameni dres sa reprezentativcem Severne Irske Vilom Grigom, sada već legendom iz navijačke pesme.



Konferencija za novinare nemačke fudbalske reprezentacije uoči meča protiv Severne Irske bila je zabavna. Novinar je pitao defanzivca Nemačke Matsa Humelsa da i je odbrana "pancera" u strahu, jer je Vil Grig u formi (slobodan prevod: Will Grigg's on fire, your defence is terrifed).

Humels se nasmejao i rekao da se odbrana Nemačke ne plaši njega, ali i da je čuo za sve to i da je veliki fan Vila Griga. "Pokušaću da od njega uzmem dres posle utakmice, mada znam da i mnogi moji saigrači imaju istu ideju", rekao je Humels.



Utakmica je odigrana, Nemačka je pobedila 1:0, a mnogi su se pitali da li je Humels uspeo da dobije dres Vila Griga, jedne od zvezdi Evropskog prvenstva u Francuskoj, iako nije odigrao ni minut!

JESTE!

Napadač Vigana je medijima otkrio da je razmenio dresove sa Humelsom.

"Popričali smo posle utakmice, u tunelu. Ispostavilo se da je Mats baš fin momak, razmenili smo dresove", rekao je 24-godišnji fudbaler.

Ko je uopšte Vil Grig?

Vil Grig je napadač Vigana koji je rođen 1991. godine i koji je ove sezone uspeo da spasi ovaj tim ispadanja u treći rang takmičenja engleskog fudbala, a postao je planetarno popularan kada je jedan navijač na YouTube okačio pesmu posvećenu njemu pod imenom: "Will Grigg's on fire".

Tu pesmu, koja je obrada hita italijanske pevačice Gala i koja se u originalu zove "Freed from Desire", prihvatili su navijači Severne Irske i na svakoj dosadašnjoj utakmici ona je "dominirala" u odnosu na ostale navijačke pesme, a s obzirom da ima "catchy" ritam nije ni čudo što su je svi zapamtili.



Navijači Severne Irske pevaju tu pesmicu u svakoj prilici, a ovako su se neki momci iz Belfasta našalili sa vatrogasnom službom. Pozvali su službu i saopštili da nešto gori.

Kada ih je upitala šta gori, uzvratili su:

"Vil Grig!".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC