• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Velsa je fer tip...

Autor mondo.rs

"Bili su bolji od nas", rekao je Kris Kolman posle plasmana u četvrtfinale.

Pošteno!

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je da je Severna Irska bila bolja u današnjem meču osmine finala Evropskog prvenstva, ali je istakao da su njegovi igrači pokazali da imaju veliko srce.

"Bili su bolji od nas, ali su moji igrači pokazali da imaju veliko srce i da su hrabri. Moji momci nisu odustajali... Draže mi je da smo u četvrtfinalu nego da smo igrali bolje, a otišli kući. Svaka čast Severnoj Irskoj, bili su bolji tim danas", rekao je Kolman posle utakmice.

Fudbalska reprezentacije Velsa plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u Parizu pobedila Severnu Irsku 1:0.

Pobedu Velsu i plasman među osam najboljih ekipa na šampionatu doneo je Garet Mekoli autogolom u 75. minutu. Aron Remzi je u tom 75. minutu dodao loptu do Gereta Bejla koji je poslao oštar centaršut u kazneni prostor, a onda je Garet Mekoli u nameri da spreči Hala Robson-Kanua da postigne gol zatresao sopstvenu mrežu.

"Šta da kažem? Znali smo da će biti ružna utakmica. Ne želim da uvredim Severnu Irsku, ali su nam zaista sve otežali, nismo imali puno prostora... Ovo je neverovatno", rekao je Bejl.

Selektor Severne Irske Majkl O'Nil bio je razočaran zbog poraza.

"Ovo je poražavajuće... Bili smo bolji tim danas. Ne mogu da tražim ništa više od igrača od ovog što su pokazali na ovom turniru", rekao je O'Nil.

Fudbaler Severne Irske Stiven Dejvis rekao je da mu je žao što se put njegove reprezentacije na Evropskom prvenstvu završio.

"Mekoli nije ovo zalužio, jer je bio odličan... Mnogo ćemo naučiti iz ovog iskustva. Navijači su uživali u ovom putovanju koliko i mi i svi smo tužni što se to putovanje danas završilo", rekao je Stiven Dejvis.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC