• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uplakani Ćiro: Ante, poslušaj budalu...

Autor mondo.rs

Ćiro Blažević želeo da ga nadmaši Ante Čačić, a na kraju mu strašno zamerio zbog Marka Pjace. "Poslušaj ovu staru budalu i uvedi Pjacu..."


Onog trenutka kada je Karlos Velasko označio kraj meča Hrvatska - Portugalija (0:1), u Hrvatskoj je dat znak za početak trke kritičara.

Mnogi su se javili s pravom, jer je zaista utisak da je Ante Čačić najvažniju utakmicu na šampionatu odigrao ziheraški. Moćan tim Hrvata zadovoljio se samo posedom lopte protiv bladih Portugalaca, koji ni iz četvrtog pokušaja nisu uspeli da pobede na Euru u 90 minuta.

Vezni red, predvođen Lukom Modrićem i Ivanom Rakitićem, nije plesao u Lansu. Nije bilo ni ubojitih prodora Ivana Perišića, opasnih ubacivanja Marija Mandžukića...

Jedna od najtužnijih Hrvata nije bio na terenu, nije čak ni na stadionu u Francuskoj. Ćiro Blažević gledao je meč u Zagrebu, a posle duela nije mogao da sakrije suze.

"Ovo što sam sada doživeo, nisam nikada, ovo je strašno, strašno", počeo je "trener svih trenera".

Već u drugoj rečenici osuo je paljbu po Čačiću.

"Ne znam je li je selektor Čačić doživeo nešto slično, ali znam da je napravio fatalnu grešku, fatalnu. Ma, ne mogu da verujem da mu Pjaca nije igrao. Pa, Pjaca je, moj Čačiću, Bog, a ti ga držiš na klupi, zagrevaš", nije mogao da se smiri Blažević.

Na novinarsko pitanje da li plače, odgovorio je: "Kako da ne plačem, pa Hrvat sam i u svoj ovoj tuzi u kojoj u Hrvatskoj živimo, ovi naši igrači su svetlo, oni su nam bili nekakva nada. I sad je ugašena ovako nepravedno. Zato ne mogu da verujem da Pjaca nije igrao, da nije ušao mnogo ranije u igru. Gledam utakmicu i stalno vičem, Ante, uvedi Pjacu, uvedi Pjacu. Pa, daj poslušaj ovu staru budalu. Ali, ne. I onda se dogodi užas. Ma, ne mogu više govoriti", završio je Blažević, selektor koji je Hrvatsku 1998. doveo do trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Francuskoj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC