• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mandžukić ne, Martinez ne, a Baka?

Autor mondo.rs

Atletiko je navikao navijače na velike centarforove, kakvog nema već neko vreme na "Kalderonu".

Kristijan Vijeri, Džimi Flojd Haselbajnk, Fernando Tores, Serhio Aguero, Dijego Forlan, David Vilja, Radamel Falkao, Dijego Kosta...

Atletiko Madrid navikao je svoje navijače na vrhunske centarforove, međutim u poslednje dve sezone novajlije nisu ispunile očekivanja – ni Mario Mandžukić, ni Džekson Martinez, ni Lusijano Vijeto.

Stoga, rehabilitovanom Toresu i neprikosnovenom Antoanu Grizmanu, u špicu vicešampiona Evrope trebalo bi da se pridruži Kolumbijac iz Milana, Karlos Baka.

Bivši napadač Sevilje mogao bi da napusti "San Siro" posle samo jedne sezone provedene u Seriji A i vrati se u Primeru u kojoj je, igrajući za Andalužane, bio jedan od najubojitijih fudbalera.

Madridska radio stanica "Kadena Ser" objavila je da je kolumbijski napadač spreman je da se vrati u Španiju, a prvi u redu stoji Atletiko Madrid koji je spreman da plati 30 miliona evra za njegove usluge.

Baka je tokom karijere nastupao za Klub Briž i Sevilju, pre nego što je u julu prošle godine za 30 miliona evra stigao na San Siro.

Do sada je za "rosonere" upisao 42 utakmice, postigao 20 golova i sa Milanom je poražen u finalu Kupa Italije od Juventusa (1:0).

U ekipi Sevilje bio je jedan od najboljih fudbalera sa postignutih 49 golova na 108 utakmica i osvojena dva trofeja u Ligi Evrope.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC