• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Višća na cijeni

Autor Anadolija

Basaksehir za Višću dobio ponude iz tri kluba.

 Tri kluba žele Edina Višću Izvor: MONDO/Samir Cacan

Mustafa Saral, kopredsjednik turskog fudbalskog superligaša Medipol Basaksehir, potvrdio je da je uprava kluba dobila tri inostrane ponude za transfer bosanskohercegovačkog reprezentativca Edina Višće, te dodao da očekuje nove i izdašnije ponude

Saral je za  kazao kako je klub za Višću dobio ponude iz tri kluba iz različitih zemalja izvan Turske, ali je negirao navode nekih turskih medija i kazao da Fenerbahče i Trabzonspor nisu službeno dostavili ponude za brzonogog Višću.

 "Edin Višća je imao odličnu sezonu i privukao je pažnju na sebe. Naša prvobitna namjera je da ga pošaljemo u neki jak evropski klub. Za njega nismo službeno dobili ponude iz Fenerbahčea i Trabzonspora. Dobili smo ponude iz tri zemlje, ali su u finansijskom smislu sve daleko ispod onoga što mi očekujemo. Sve tri te ponude smo zato odbili", izjavio je Saral.

Ističući kako je prelazni rok tek počeo i kako još uvijek protiče u sjeni Evropskog prvenstva u Francuskoj, Saral je kazao da za Višću u narednim danima očekuju nove i znatno izdašnije ponude od evropskih fudbalskih velikana.

"Naravno da nam novac nije jedini kriterij. Ponuda nekog velikog evropskog kluba bi bila na radost i nas i našeg fudbalera Višće", zaključio je Saral.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC