• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skupština "rođenih" odložena do ponedjeljka

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Velež najavljena za srijedu, odložena je za naredni ponedjeljak, 18. jula, saopšteno je iz mostarskog kluba koji će se u narednoj sezoni takmičiti u Prvoj ligi Federacije BiH.

"Izborna Skupština Fudbalskog kluba Velež, koja se trebala održati 13. jula 2016. godine, prolongiraće se za ponedjeljak, 18. jula 2016. godine. Skupština će se održati u hotelu 'Bristol' u Mostaru sa početkom od 19 sati", saopšteno je na zvaničnom sajtu "rođenih".

Na posljednjoj Skupštini izabrana je Radna grupa u sastavu Mustafa Škoro, Hasan Šišić, Salko Grbić, Ekrem Čolakhodžić i Adis Hadrović, te su oni radili kao prelazno rješenje do izbora novih čelnika FK Velež.

Situacija u redovima mostarskih "rođenih" i dalje je izuzetno teška. Pred novim rukovodstvom biće težak zadatak finansijski konsolidavati klub, ali i napraviti ekipu koja će biti kadra vratiti se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, gdje je po decenijskom renomeu Veležu i mjesto.

U prvom kolu Prve lige Federacije BiH fudbaleri Veleža 6. avgusta na stadionu "Pirota" gostovati Travniku, takođe prošlosezonskom premijerligašu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC