• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo seo na klupu Junajteda, odabrao ovih 11

Autor mondo.rs

Portugalac prvi put vodi "đavole".

Dok se broje nedelje do početka nove sezone Premijer lige, od koje na Old Trafordu očekuju mnogo, Mančester junajted spreman je za prve kontrolne utakmice.

Žoze Murinjo i dalje može da računa samo na kombinovani sastav, jer je igračima učesnicima Evropskog prvenstva u Francuskoj dao nekoliko sedmica odmora, ali iz dana u dan upoznaje svoj tim ne krije zadovoljstvo onim što vidi. Naravno, očekuje se i da pojačanja i dalje stižu u Mančester.

Ove subote, portugalski stručnjak prvi put izvodi ekipu na teren kao menadžer Junajteda, a za pripremni meč protiv Vigana u gostima, odabrao je ovu startnu postavu:

Sem Džonston - Fosu Mensah, Baji, Blind, Šo, Kerik, Herera, Lingard, Mkitarjan, Depaj i Vilson.



Dakle, mesto u početnih 11 dobio je i Henrik Mkitarjan, doskorašnji igrač Borusije Dortmund.

Uz njega, na prednjoj strani igrališta "đavoli" će imati i starosedeoca Džesija Lingarda, odmornog Holanđanina Memfisa Depaja i mladog napadača Džejmsa Vilsona (20), koji je još 2014. debitovao za Junajted, svoj matični klub, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Brajtonu (25 utakmice, 5 golova).

Ispred golmana Sema Džonstona (23), koji je i prošlog leta branio na prijateljskim utakmicama a potom otišao u Preston, igraće holandski tinejdžer Timoti Fosu Mensah (18), novajlija iz Viljareala Erik Bertran Baji (22), starosedelac Blind i oporavljeni Luk Šo, koji se prošle sezone pola godine oporavljao od teškog, dvostrukog loma noge.

Kapiten ekipe biće Majkl Kerik, koji je u martu potpisao novi jednogodišnji ugovor, a u startnih 11 je i Španac Ander Herera. Zanimljivo je da je Huan Mata rezerva, što se može "pročitati" i kao još jedna potvrda da ga Murinjo ne želi u timu.

"Volim atmosferu i entuzijazam ovih momaka. Nažalost, nije moguće da radim sa svima. Uživanje je raditi sa ovim momcima, dobri su profesionalci i ambijent je veoma dobar. Hoću da ovi momci igraju i da se takmiče sa pravim protivnicima, a ne sa saigračima na treningu. Napraviću sedam IZMENA na poluvremenu, a ne 11, jer hoću da trojica ili četvorica ostanu na terenu do kraja", rekao je Murinjo uoči utakmice. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC