• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Poljaci vole Srbiju i Srpsku"

Autor mondo.ba

Fudbaler Krakovije Miroslav Čovilo iz Nevesinja naglasio da navijači u Poljskoj vole srpski narod s obje strane Drine i nerijetko skandiraju i na transparentima pišu poruke podrške Srbiji i Republici Srpskoj.

Iskusni defanzivac je već treću godinu u Poljskoj i za banjalučki "EuroBlic" je potvrdio da je uprkos ponudama iz Njemačke iz ekipa Minhena 1860 i Darmštada odlučio da ostane i produži ugovor do 2020. godine sa klubom iz Krakova.

"U početku mi je bilo teško, ali brzo sam se adaptirao i više sam nego zadovoljan i klubom i uslovima. Imao sam ove sezone ponude iz Njemačke, ali sam produžio ugovor na još četiri godine", izjavio je Nevesinjac pomenutom banjalučkom listu.

Dodao je da se u Krakovu bez pretjerivanja osjeća kao kod kuće.

"Bez pretjerivanja ovdje sam kao kod kuće. Generalno, poljski navijači, ne samo Krakovije već i drugih klubova vole srpske igrače i navijaju za nas prilično vatreno. Nisu rijetki ni transparenti podrške Republici Srpskoj ili s natpisima 'Kosovo je srce Srbije'. Uvijek šalju poruke podrške srpskom narodu, tako da često imam utisak da igram negdje kod nas".

Čovilo je ponikao u Veležu iz rodnog grada, prije odlaska u Srbiju gdje je branio boje Jedinstva iz Stare Pazove, Hajduka iz Kule, subotičkog Spartaka i Novog Sada. Igrao je još u slovenačkim timovima Koper i Domžale prije prelaska u Poljsku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC