• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Antić i Krasić najbolji u 2009.

Antić bi u petak trebalo da potpiše novi ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, na svečanosti u Hajatu - "Mi smo tim". Krasić najbolji fudbaler 2009.

 FSS: Antić i Krasić najbolji u 2009. Izvor: MONDO

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na sjednici u srijedu proglasio je Radomira Antića za najboljeg srpskog trenera u 2009. godini, a najbolji igrač je Miloš Krasić, plavokosi "Džekson", koji je ove sezone potvrdio kvalitet i bio jedan od najzaslužnijih za plasman "orlova" na Mundijal.

Priznanja Antiću i Krasiću biće uručena u petak, 18. decembra u hotelu "Hajat", na svečanosti nazvanoj "Mi smo tim".

Iz naziva slogana ("Mi smo tim") može se zaključiti da je vrh Fudbalskog saveza Srbije pripremio gala svečanost i da će na njoj još jednom biti iskazano povjerenje Radomiru Antiću i to vrlo decidirano - potpisivanjem novog ugovora.

Prije 20-ak dana, Odbor za hitna pitanja saopštio je da je postignut dogovor da sa Antićem bude produžen ugovor do kraja 2011. godine i završetka kvalifikacionog puta za Prvenstvo Evrope 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, s tim da saradnja može da traje i na završnom dijelu šampionata Starog kontinenta u slučaju da se "orlovi" plasiraju.

Radomir Antić je, nesumnjivo, jedna od najzapaženijih sportskih ličnosti u Srbiji u 2009. godini. Od reprezentacije koja je izgubila samopouzdanje, pa čak i bila predmet šaljivih komentara, napravio je solidan tim, pomogao vraćanju kulta nacionalnog tima, i što je najvažnije, gledaoce vratio na stadion da gledaju i bodre "orlove".

Uz to, familijaran odnos sa reprezentativcima, ali uz međusobno poštovanje i povjerenje, doprinio je da Srbija odigra dobar fudbal u kvalifikacijama za Mundijal, a cjelokupna atmosfera stvorena u i oko nacionalnog tima bio je jedan od odlučujućih faktora što je Srbija među 32 reprezentacije koje će se narednog ljeta boriti za "Zlatnu boginju".

Po povratku sa mini-turneje na britanskom Ostrvu, Antić je novinarima rekao da želi još da pomogne srpskom fudbalu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC