• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Sosa Babić ostaje trener, dolaze sponzori

Branko Babić nastavlja misiju u Vojvodini, dolazi generalni sponzor iz inostranstva, interesovanja za Mrđu i Tadića.

 VOŠA: Sosa Babić ostaje trener, dolaze sponzori Izvor: MONDO

Upravni odbor Vojvodine trajao je dosta dugo, ali nikakve senzacionalne odluke nisu donijete.

Uprava najstarijeg srpskog superligaša podržala je trenera Branka Sosu Babić, a na sjednici je bilo riječi i o pojačanjima za proljeće, kao i o mogućim odlascima, a najavljen je ulazak i novih sponzora u klub.

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić rekao je za MONDO da je na sjednici trener Babić izneo analizu igre u jesenjem dijelu sezone, odnosno otkako je naslijedio tim od Dragoslava Stepanovića, a Upravni odbor je bez mnogo rasprave njegov izvještaj prihvatio.

To, praktično, znači da će Vojvodina i u proljeće ući sa istim trenerom.

Jesenja sezona nije bila pretjerano uspješna za Vojvodinu, koja je u takmičenje ušla sa šampionskim ambicijama. Tri vezana poraza u posljednjim kolima Superlige udaljila su novosadski tim od bilo kakve ideje da bi mogao da pomrsi račune beogradskim velikanima.

Ipak, Vojvodina je ostala u igri za osvajanje trofeja u nacionalnom kupu, a u četvrtak će saznati sa kojim će beogradskim klubom igrati u polufinalu - Partizanom, Crvenom zvezdom ili OFK Beogradom.

Sportski direktor Vojvodine je dodao da klub planira još pojačanja poslije dovođenja mladog napadača iz Gane Sadika Adamsa.

"Potrebno nam je pojačanje na mestu štopera prije svega, a u zavisnosti od toga da li će Dragan Mrđa i(li) Dušan Tadić otići, vidjećemo da li će i na njihovim pozicijama biti potrebno da dovodimo nove igrače", rekao je Pantelić.

Upitan da li će se pojačanja tražiti u domaćoj ligi ili u inostranstvu, Pantelić je neodređeno odgovorio da će u fokusu biti svi igrači koji budu odgovarali onome što je potrebno za pojačanje tima, a moguće je da to budu i povratnici iz inostranstva.

Beogradski mediji prenijeli su da postoji mogućnost da se u Vojvodinu vrati 31-godišnji Jovan Tanasijević, sada štoper moskovskog Dinama i reprezentacije Crne Gore, koji je dres "lala" nosio do prije šest sezona.

Pantelić je potvrdio da postoji interesovanja za igrače Vojvodine, prije svega za Mrđu i Tadića, ali za sada ništa konkretno i da je stav kluba da svako ko dobije dobru ponudu može da ode, osim Slobodana Medojevića.

Inače, Vojvodina će u petak dobiti novog sponzora. Riječ je o uglednoj automobilskoj firmi Porše, čiji je logo donedavno stajao na grudima igrača Partizana. Pantelić je rekao da se na sjednici Upravnog odbora razgovaralo i o novom generalnom sponzoru, a riječ je o jedinoj inostranoj firmi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC