• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Krasiću, ugasi svjetlo! Lane: Smij se!

Radomir Antić bio je veoma raspoložen na svečanosti FSS i duhovitim opaskama nasmijao sve prisutne.

 Antić: Krasiću, ugasi svjetlo! Lane: Smij se! Izvor: MONDO

Radomir Antić je obilježio sportsku 2009. godinu. Nesumnjivo, sportska ličnost, koja je vratila vjeru u srpski fudbal, privukla gledaoce na stadion, ličnost zbog koje igrači ponovo sa osmijehom dolaze na pripreme.

Na svečanosti u hotelu "Hajat", koja je nazvana "Mi smo tim", Antić je djelovao vrlo srećno i zadovoljno.

"Ljudi, mnogo se lijepo osjećam. Uživam u ovome što radim", rekao je Antić, prije nego što mu je uručena "Zlatna lopta" za najboljeg trenera u ovoj godini, a potom je potpisao produžetak ugovora sa Savezom do 2012. godine.

Kada je izašao na binu, Antić je portparola Saveza Aleksandra Boškovića zamolio da mu ustupi maskotu Mundijala u Južnoj Africi, popularnog Zakumija.

"Uzeo sam ovog Zakumija, ovog leoparda, nadajući se da neće da nas ujede, već da ga pripitomimo. Uradićemo sve da naši orlovi, još više rašire krila. Budite sigurni da ćemo u Africi biti na nivou naših zahtjeva, naših želja i našeg naroda. Siguran sam da ćemo na Mundijalu biti pravi, biti Srbi",
poručio je Antić.

Selektor srpske reprezentacije imao je nekoliko duhovitih opaski.

Najprije se obratio predsjedniku FSS Tomislavu Karadžiću. "Tole, prvo tebi nešto da kažem. Vidim da se sve više smiješ. Vjerovatno zbog uspjeha reprezentacije ili je možda zato što si ostavio duvan? U svakom slučaju, dobri su razlozi, nastavi da se smiješ".

Onda je Milošu Krasiću, koji je proglašen za najboljeg igrača Srbije u 2009. godini, poručio da mu želi da mu majka ozdravi i da su svi uz njega. Fudbaler CSKA nije bio na svečanosti, već je u Zubinom Potokju gdje mu žive roditelji.

Antić je potom nastavio u veselijem tonu:

"Miloše, pošto si se skoro oženio, želim ti duge zimske noći. Ugasite svjetlo, uštedićete energiju...Doćiće nasljednici".

Imao je poruku i za Milana Laneta Jovanovića, koji je operisao koljeno i koji je, prema selektorovom mišljenju, igrač koji najviše doprinosi dobroj atmosferi u reprezentaciji.

"Lane, želim ti uspješan oporavak i nastavi da se smiješ!".

Poslije svih ovih želja drugima, MONDO je pitao Antića šta on želi u Novoj godini: "Za djecu i unuke da budu radosni, a sebi na sportskom planu, prije svega zdravlje, to je najvažnije".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC