• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić novi direktor Partizana?

Očekuje se da Dragan Đurić pobijedi na predsjedničkim izborima i da onda na mjesto Ivana Tomića dovede Mladena Krstajića.

 Krstajić novi direktor Partizana? Izvor: MONDO

Mladen Krstajić biće novi sportski direktor Partizana poslije Izborne Skupštine, koja će biti održana u ponedjeljak, saznaju "Novosti".

Naravno, takav scenario je predviđen ukoliko u ponedjeljak delegati u Skupštini kluba daju podršku aktuelnom predsjedniku Draganu Đuriću, kako javnost očekuje, a ne njegovom protivkandidatu, Savi Miloševiću.

To bi značilo da će defanzivac crno-bijelih završiti 17-godišnju igračku karijeru i direktno iz kopački preći u fotelju. Baš kao što je prije dvije i po godine bio slučaj sa Ivanom Tomićem, koga bi Krstajić trebalo da naslijedi.

Tomić se u petak obratio javnosti i rekao da mu je namjera da ostane direktor Partizana, ali se istovremeno otvreno stavio na stranu Sava Miloševića, pa je za očekivati da ukoliko na izborima pobijedi Đurić, dođe do promjene na čelu klupske operative.

Prethodnih dana je u javnosti kao glavni Đurićev kandidat za novog direktora figurirao Albert Nađ, koji je i priznao da je bilo razgovora na temu buduće saradnje. Međutim, nekadašnji kapiten crno-belih će, po svemu sudeći, biti zadužen da "poveže" omladinski pogon i prvi tim, odnosno da bude najbliži saradnik Krstajića i direktora mlađih kategorija, Nedeljka Kostića.

Takođe, biće oformljen i Sportski savjet u kome će biti mjesta za klupske legende kao što su Momčilo Vukotić, Milutin Šoškić, a moguće je i za Milivoja Ćirkovića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC