• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kinezi kupili Milan

Autor Anadolija

Navodi se da vrijednost Milana iznosi 740 miliona evra uz procjenu duga od 220 miliona evra, te da je novi vlasnik Yohong Li dužan uložiti dodatnih 350 miliona evra u klub sa “San Sira“

Fininvest, kompanija čiji je osnivač Silvio Berluskoni izdala je službeno obavještenje o tome da su potpisani predugovori sa kineskim investitorima o prodaji AC Milan.

U saopštenju se, između ostalog, navodi da je vrijednost Milana iznosi 740 miliona evra uz procjenu duga od 220 miliona evra, te da je novi vlasnik Yohong Li dužan uložiti dodatnih 350 miliona evra u klub sa “San Sira“.

“Silvio Berluskoni, predsjednik AC Milan odobrio je preliminarni ugovor koji su potpisali Danillo Pelegrino, izvršni direktor Fininvesta i Han Li, predstavnik grupe kineskih investitora, koji se odnosi na kupovinu cjelokupnog udjela Fininvesta u vlasništvu AC Milan, što je 99,93 posto“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će obavezujući ugovor između dvije strane biti završen do kraja 2016. godine, u skladu sa primjenjivim važećim ovlaštenjima italijanske i kineske vlasti.

Dalje se navodi da je sporazumom utvrđena vrijednost Milana od 740 miliona evra sa procijenjenom zaduženosti od 220 miliona. Precizirano je i da kupac mora izvršiti značajnu dokapitalizaciju u cilju jačanja finansijske strukture AC Milan u ukupnom iznosu od 350 miliona evra u periodu od tri godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC