• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić pomaže klubovima u Republici Srpskoj

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić bio je gost FK Laktaša. "Ako mi ponude, biću počasni predsjednik kluba", kaže Džaja.

 Džajić pomaže klubovima u Republici Srpskoj Izvor: MONDO

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije stigao je u Laktaše na nagovor braće Radanović, Laze i Drage, s kojima je dugogodišnji prijatelj.

"Znam da Laktaši nisu imali dobre rezultate u jesenjoj sezoni Premijer lige. Ali obaviješten sam da su puno toga uradili i još rade na boljoj klupskoj organizaciji. Čuo sam da u ovu sredinu dolazi Slobodan Komljenović, nekadašnji uspješni fudbaler. Sve su to garancije da će ekipa u narednom periodu bilježiti mnogo bolje rezultate, a iskreno se nadam da će u tome uspjeti", rekao je Džaja za "Fokus".

Legendarno lijevo krilo Crvene zvezde nema ništa protiv da bude počasni predsjednik FK Laktaša.

"Ne pričam iz kurtoazije, ali ukoliko i zvanično dobijem takvu ponudu, sa radošću ću je prihvatiti, ne samo da budem počasni predsjednik, već i da sa svoje strane pomognem ekipi", podvukao je Džajić.

Bivši predsednik Zvezde se na trenutak osvrnuo i na sudski proces koji se vodi protiv njega i traje već pune dvije godine.

"U cijeli slučaj ušao sam ’zaslugom’ male grupe ljudi, kojima sam smetao i koji su htjeli da me unište kao sportistu i čovjeka, da razvale moju porodicu. Ali, na njihovu nesreću, nisu uspjeli. Siguran sam da će ovaj proces biti veoma brzo okončan i to u moju korist".

Džaja se potom posebno zahvalio ljudima iz Republike Srpske na podršci.

"U ove dvije godine zajedno sa svojom porodicom prolazio sam kroz težak period, ali najvažnije je da je najveći dio javnosti čitavo vrjeme bio uz mene. Posebno bih zahvalio svima iz Republike Srpske koji su mi davali podršku i vjerovali u moju nevinost", zaključio je Džajić.

Poslije Laktaša produžio je za Banjaluku, gdje ga je primilo rukovodstvo Borca.

Džajić je od prijatelja iz Borca, kao znak pažnje, dobio dres sa brojem 11, zastavicu i navijački šal.

"Drago mi je što sam došao jer znam šta Borac predstavlja u Republici Srpskoj. Razgovarao sam s vodećim ljudima banjalučkog kluba i spreman sam da im pomognem savjetima. Iz razgovora sa njima saznao sam da je ovaj kolektiv na pravom putu da se razvije u moderan fudbalski klub i da ima dobre šanse da bude najbolji na ovim prostorima, što mu ja od srca želim", rekao je Džaja za "Nezavisne novine".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC