• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Maksimalna podrška treneru i igračima

Autor mondo.ba

Rezultati bijeljinskog Radnika u prva tri kola nisu ohrabrujući, ali Uprava kluba na čelu sa Mladenom Krstajićem vjeruje u svoj stručni štab i igrače i daje im maksimalnu podršku u daljem radu.

Predsjednik Radnika iz Bijeljine Mladen Krstajić smatra da Radnik ima kvalitet. Ističe da je tim u rezultatskoj krizi nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, ali se nada da će plavo-bijeli ubrzo izaći iz nje i krenuti u osvajanje bodova i sticanje bolje pozicije na tabeli.

"Vjerujem u ove igrače i rad stručnog štaba, ali ne treba mi nikakav alibi, koji nisam imao ni dok sam bio igrač, a pogotovo sada kada sam na funkciji predsjednika kluba. Stručni štab na čelu sa trenerom Slavkom Petrovićem ima potpunu samostalnost u radu, u koji vjerujem i poštujem svaku njihovu odluku. Imamo ekipu koja je dosta imijenjena za razliku od one koja je iznijela teret najuspješnije sezone od osnivanja kluba. Doveli smo pojačanja shodno našim mogućnostima i skromnom budžetu. Treba imati na umu da igrači nisu imali dovoljno odmora zbog obaveza koje smo imali na međunarodnoj sceni. Ali, sve je to sastavni dio fudbala, pa igračima ne treba puno zamjeriti", istakao je Mladen Krstajić.

Predsjednik aktuelnog osvajača Kupa BiH je naglasio da Radnik očekuje teška sezona.

"Pred nama je novi sistem takmičenja, kojem se trebamo prilagoditi, jer je naporno i zahtijeva mnogo odricanja. Poslije godinu i po dana uspjeha, razumljivo je da dolazi do pada u igri. To se dešava i u većim klubovima, gdje profesionalizam dostiže sami vrh shvatanja fudbalske filozofije, i potpuno je normalno da se dešavaju usponi i padovi. Moja podrška igračima je maksimalna i nikada neće izostati. Stvari treba gledati pozitivno, ne treba da se opterećuju. Stojim i dalje pri tome da imamo kvalitetnu ekipu i da ćemo vremenom svoj kvalitet pokazati na terenu", poručio je prvi čovjek kluba iz Bijeljine.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nt

Svaka čast!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC