• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacio hoće i petog Srbina: Lazara Markovića

Autor mondo.rs

Rimski klub želi da uveća koloniju srpskih fudbalera u nebeskoplavom dresu.

Lazar Marković priprema se sa ostatkom tima za početak sezone u Liverpulu, mada i dalje nije definitivno da će i ostati na Enfildu.

Menadžer slavnog kluba Jirgen Klop pruža mu priliku, proverava formu i kvalitet bivšeg ofanzivca Partizana i poručuje da će do kraja avgusta biti razjašnjeno gde će igrati sledeće sezone.

Za to vreme, u Italiji se nižu novinski članci o klubovima koji bi rado videli reprezentativca Srbije.

Već je poznato da su za Markovića zainteresovani Fiorentina i Roma, a u ponedeljak je objavljeno da i drugi rimski klub priprema ponudu, kojom bi ga u svlačionici pridružio Milanu Biševcu, Dušanu Basti, Sergeju Milinković Saviću i Filipu Đorđeviću.

"Lacio bi mogao da otvoreno krene u 'napad' na Lazara Markovića, da bi se njegovim dolaskom osigurao za eventualni odlazak Senegalca Keite", objašnjeno je.

Izvor: MN PRESS



Naredni dani pružiće konkretan odgovor na pitanje gde će "Markec" igrati sledeće sezone, a evo šta Jirgen Klop kaže o njegovom radu i statusu:

"Klop se dobro razvio. Kad smo počeli da treniramo, jasno se moglo videti na veruje 100 odsto svom telu. Imao je ozbiljnu povredu i razgovarali smo. Svi znaju da je Lazar veoma brz igrač, ali nije bio potpuno spreman. Imao je neke sumnje kako će sve ispasti, pa su mu bile potrebne nedelja ili dve. Od tada je počeo sve bolji i bolji i u dobroj je formi"

"Zadovoljan sam njegovim radom, ali na kraju ćemo morati da sednemo i da vidimo kako ćemo napraviti itm. Imamo vremena od sada do 31. avgusta i možda se nešto dogodi. Možda se dogodi i ranije, možda baš 31, a možda se i ne dogodi ništa. Tako je - kako je", rekao je Nemac.

Podsetimo, Marković je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Fenerbahčeu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC