• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klaudio, neka je sa srećom, zaslužili ste!

Autor mondo.rs

U živopisnoj karijeri, Ranijeri nigde nije radio duže od četiri sezone. U Lesteru je dobio tu priliku, videćemo da li će trajati do kraja...

Ukoliko odradi ugovor do kraja, čuveni "Thinkerman" prvi put zadržaće se u jednom klubu duže od četiri sezone.

Menadžer engleskog šampiona Lestera Klaudio Ranijeri potpisao je novi četvorogodišnji ugovor s tim fudbalskim klubom, preneli su danas britanski mediji.

Ranijeri je prošle sezone predvodio Lester do šampionske titule, prve u klupskoj istoriji. Njegov stari ugovor, potpisan prošlog leta, istekao bi za dve godine.

"Otkako sam razgovarao s vlasnicima kluba o njihovoj viziji Lestera, znao sam da želim da budem deo toga mnogo godina. Energija koja postoji u klubu, od vlasnika i zaposlenih, do igrača i navijača, nešto je veoma posebno. Srećan sam i ponosan što ću biti deo toga", rekao je Ranijeri, a preneo Bi-Bi-Si (BBC).

Ranijeri, rođen pre 64 godine u Rimu, u živopisnoj trenerskoj karijeri vodio je 15 klubova i jednu reprezentaciju, Grčku, a samo se u Fiorentini (1993-1997) i Čelsiju (2000-2004) zadržao duže od dve sezone. Pored toga, radio je u Juventusu, Interu, Romi, Valensiji, Atletiko Madridu, Napoliju, Monaku, međutim nigde nije uspeo da bude šampion.

Kada je došao u Lester, uspelo mu je to već u prvoj sezoni.

Potpredsednik Lestera Ajavat Šrivadhanaprabha rekao je da se malo ko u klubu nadao Ranijerivim rezultatima u prvoj sezoni.

"Pre 12 meseci doveli smo u Lester čoveka čije znanje i iskustvo je moglo da nas odvede do druge faze našeg dugoročnog plana. Ono što nam je pomogao da ostvarimo, u vremenu za koje smo to postigli, bilo je više nego što smo mogli da predvidimo. Klaudiovi kvaliteti, ljudski i profesionalni, jasni su nam otkako je došao, ti kvaliteti su pomogli Lesteru da napreduje na svakom nivou", rekao je potpredsednik Lestera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC