• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će preživeti Murinjovu "sekiru"? Mata? Januzaj?

Autor mondo.rs

Švajnštajger je već "sasečen", Januzaju se sprema isto, a problem je i Mata, kojeg je "Mu" pustio da igra 27 minuta pre nego što ga je zamenio. Ipak, moguće da će ostati...

Da li će Žoze Murinjo i drugi put u karijeri oterati Huana Matu?

Izgleda da ne! Bar ne odmah.

Fudbaler Mančester junajteda najverovatnije će igrati za taj klub i u predstojećoj sezoni, preneo je danas Skaj Sports.

Mančester junajted je prošle nedelje osvojio Komjuniti šild, pošto je pobedio aktuelnog šampiona Lester 2:1, a Mata je u tom meču zamenjen 27 minuta pošto je ušao na teren.

"Mata zna zašto je zamenjen", rekao je posle debija i ujedno prvog trofeja u novom klubu temperamentni portugalski menadžer.

Mata je 2014. godine iz Čelsija prešao u Mančester junajted, a tada ga je Murinjo prodao klubu sa Old Trafora za 37,1 milion funti. Britanski mediji su od Murinjovog dolaska u Junajted, krajem maja, spekulisali da će Mata morati da potraži novi klub.

Međutim, izvor Skaj Sportsa navodi da bi španski fudbaler ipak mogao da ima mesta u Morinjovoj ekipi ove sezone.

Takođe, navodi se i da su brojni engleski i nemački klubovi zainteresovani za Bastijana Švajnštajgera, na koga Murinjo ne računa. Britanski mediji preneli su da bivši nemački reprezentativac trenira s rezervnim timom, a upravu i trenera Mančester junajteda kritikovali su čelnici Bajerna i brojni legendarni nemački fudbaleri zbog odnosa prema Švajnštajgeru.

Murinjo je precrtao Švajnštajgera pre nego što su odradili zajedno i prvi trening u Karingtonu, a kada su se sreli u svlačionici prvo što je Nemac čuo je da nije poželjan i da će trenirati sa drugim timom.

Skaj je preneo i da bi Adnan Januzaj mogao da ode na pozajmicu. On nema mesta u prvom timu, a Murinjo želi da dvadesetjednogodišnji belgijski fudbaler u nekom drugom timu dobije što veću minutažu.

Januzaj je prošle sezone odigrao samo sedam utakmica za Junajted u svim takmičenjima i proveo je četiri meseca na pozajmici u Borusiji iz Dortmunda.

Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata najverovatnije će igrati za taj klub i u predstojećoj sezoni, preneo je danas Skaj Sports.

Mančester junajted je prošle nedelje osvojio Komjuniti šild, pošto je pobedio aktuelnog šampiona Lester sa 2:1, a Mata je u tom meču zamenjen 27 minuta pošto je ušao na teren.

Mata je 2014. godine iz Čelsija prešao u Mančester junajted, a tada ga je Morinjo prodao klubu sa Old Trafora za 37,1 milion funti. Britanski mediji su od Morinjovog dolaska u Junajted, krajem maja, spekulisali da će Mata morati da potraži novi klub.

Međutim, izvor Skaj Sportsa navodi da bi španski fudbaler ipak mogao da ima mesta u Morinjovoj ekipi ove sezone.

Takođe, navodi se i da su brojni engleski i nemački klubovi zainteresovani za Bastijana Švajnštajgera, na koga Morinjo ne računa. Britanski mediji preneli su da bivši nemački reprezentativac trenira s rezervnim timom, a upravu i trenera Mančester junajteda kritikovali su čelnici Bajerna i brojni legendarni nemački fudbaleri zbog odnosa prema Švajnštajgeru.

Skaj je preneo i da bi Adnan Januzaj mogao da ode na pozajmicu. On nema mesta u prvom timu, a Morinjo želi da dvadesetjednogodišnji belgijski fudbaler u nekom drugom timu dobije što veću minutažu. Januzaj je prošle sezone odigrao samo sedam utakmica za Junajted u svim takmičenjima i proveo je četiri meseca na pozajmici u Borusiji iz Dortmunda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC