• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Herta se pojačava, Bajern nudi Tonija

Herta potpisala Levana Kobijašvilija i pozajmila Teofanisa Gekasa do kraja sezone. Predsjednik Bajerna Uli Henes nudi Luku Tonija.

 Herta se pojačava, Bajern nudi Tonija Izvor: MONDO

Predsjednik Bajerna iz Minhena Uli Henes u nedjelju je javno, glasno, svima ponudio da mogu da kupe italijanskog veterana Luku Tonija.

Toni ima ugovor do juna 2011. godine, međutim, u svađi je sa trenerom ekipe Lujom van Galom i češće mečeve Bavaraca gleda sa tribina, nego što u njima učestvuje.

Predsjednik Bajerna Uli Henes rekao je da još nisu dobili ponude, ali da je sve spremno za prodaju i van prelaznog roka. Prema njegovim riječima, "klub želi mir", kao i da će "teme o Luki Toniju" biti u medijima koliko i on bude u Bajernu.

Ovaj 32-godišnji Italijan došao je u Bajern 2007. godine iz Fiorentine i bio je najbolji strijelac kluba od dolaska, do prethodnog ljeta, kada je van Gal preuzeo ekipu, a menadžment doveo dvojicu novih napadača, Ivicu Olića i Marija Gomeza.

Nije samo Toni u nemilosti od tada. Sve manje igra i standardni reprezentativac Nemačke, Miroslav Kloze.

Gekas i Kobijašvili za spas

Posljednjeplasirani tim Bundeslige ove sezone, Herta, potpisao je istog dana ugovor sa Levanom Kobijašvilijem. Gruzijac je prije Herte igrao za Šalke, a on je već drugo pojačanje Berlinaca prethodne nedjelje.

Bruke na terenu, menadžment Herte želi da zaustavi potpisivanjem novih igrača. Prije Kobijašvilija, u klub je na pozajmicu do kraja sezone stigao Grk Teofanis Gekas, koji nije standardan u dresu lidera Bundeslige, Bajera iz Leverkuzena.

Kobijašvili je potpisao ugovor do kraja sezone, dok Herta ima mogućnost da u junu otkupi Gekasov ugovor. Pretpostavlja se da ostanak obojice zavisi od toga da li će Herta naredne sezone igrati u Bundesligi ili Cvajti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC