• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotka Nemaca koja je "srušila internet"! (FOTO)

Autor mondo.rs

Zbog igre reči sa prezimenima dvojice nemačkih igrača hokeja na travi (parketu) internet je poludeo. Pogledajte o čemu je reč!

Olimpijske igre uvek privlače veliku pažnju, čak i onih koji nisu veliki ljubitelji sporta. Dok traju olimpijske igre gledaju se i manje atraktivni sportovi, primećuju se raznorazni detalji...

Ni Olimpijske igre u Rio de Žaneiru nisu izuzetak. Događaju se razne zanimljivosti, recimo da je voda u bazenu gde se održavaju takmičenja u skokovima u vodu odjednom pozelenela, videli smo i prosidbu na terenu, izbacivanje iz tima zbog pijanstva, i mnoge druge stvari koje možete da pročitate u našem olimpijskom specijalu Rio 2016.

Za najnoviju zabavu na internetu, odnosno društvenim mrežama zaslužna su dvojica hokejaša Nemačke. Tačnije, njihova prezimena. Još preciznije - fotograf koji je uhvatio pravi trenutak.

Jedan Nemac se zove Linus But (Butt), a drugi Florijan Fuks (Fuchs). Prevedeno na engleski, njihova prezimena znače: "du**" i "jeb***".

U jednom trenutku stajali su jedan pored drugog. Nije bilo potrebno mnogo vremena da društvene mreže "izgore". Da, ima dokonih ljudi, ali bar se zabavljaju...






Momak koji se takođe preziva Fuks takođe je objavio ovu fotografiju na Twitteru, uz komentar: "Ovo mi budi uspomene na školske dane :))"



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC