• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Znao sam kako da srušim Juvenuts

"Vidio sam grozni Juventus u mečevima sa Bajernom i Barijem, tako da sam znao kako bi trebalo da igramo da bismo pobijedili"

 Mihajlović: Znao sam kako da srušim Juvenuts Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović uzdrmao je crno-bijeli dio Torina iz temelja. Srpski trener predvodio je Kataniju do malo očekivane pobjede na terenu slavnog Juventusa i samo produbio veliku krizu u rezultatima, ali i organizaciji najtrofejnijeg tima Serije A.

Poslednjeplasirana Katanija je pobijedila sa 2:1 i poslije dugo vremena prepustila poslednje mjesto na tabeli drugom timu, a zbog toga je Mihajlović i doveden prije dve nedelje - da izbori opstanak. Ne samo da je obradovao Siciliju, već je i naterao predsjednika Juventusa Žana-Kloda Blana da se obrati novinarima i demantuje da će smijeniti Ćira Feraru.

A, navijači Juventusa su u nedjelju jajima po autobusu Juventusovih igrača pokazali šta misle o igri tima i učinku trenera...

"Potpuno zasluženo!", rekao je Mihajlović posle utakmice i dodao da je znao kako da pobijedi "Staru damu" na njenom terenu.

"Bila su potrebna i njima, ali i nama ta tri boda. Od početka sam vjerovao da možemo da ih osvojimo, jer bez obzira na to što smo za protivnika imali veliki tim Juventusa koji je u krizi, vidio sam i mnoge utakmice Katanije ove sezone u kojima tim nije zaslužio da izgubi", opisao je Mihajlović.

"Na sreću, uspio sam da svoju vjeru prenesem i na igrače. Vodili smo 1:0, kada su oni izjednačili i 'stara' Katanija bi tada uglavnom gubila, ali su igrači odbili da padnu i predaju se. Ne samo to, uzvratili su i zaslužili pobjedu".

Mihajlović je ocijenio da je Juventus kao protivnik došao u pravo vrijeme za Kataniju.

"Dopadalo mi se što sada igramo sa njima, jer sam ih vidio u sjajnoj predstavi u pobjedi nad Interom i onda u dve užasne igre sa Bajernom i Barijem. Iz svega toga, zaključili smo kako je potrebno da se igra protiv Juventusa da bi se pobijedilo".

Mladi srpski stručnjak, kojem je Katanija drugi tim koji samostalno vodi poslije kratke epizode u Bolonji prošle sezone, priznaje da je bio ljut na svoje igrače zbog primljenog gola na Olimpiku u Torinu.

"Šteta što smo primili gol, jer smo studirali igru Juventusa i znali smo kako se kreće Dijego i da će kad-tad doći u poziciju iz koje nas je nadigrao i to je razlog zbog kojeg sam se mnogo naljutio na igrače, uprkos pobjedi", opisao je Mihajlović situaciju koja je prethodila izjednačujućem pogotku Hasana Salihamidžića u 66. minutu.

"Imam igrače koji posjeduju kvalitet da naude i obore protivnika. Sve što je potrebno je da vjerujemo u svoje mogućnosti i siguran sam da je pobjeda u Torinu polazna tačka za nas ka boljim rezultatima".

Mihajlović je prije dve nedjelje preuzeo neugodnu klupu Katanije u trenucima kada je tim bio posljednji na tabeli i nije dobro počelo, jer ga je na debiju pobijedio Livorno i to golom u 88. minutu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC