• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezda neće potpisati svakoga!

Uprkos informacijama da je Zvezda već potpisala Jeremića, Mugošu, Trifunovića i Đorđevića, MONDO saznaje da neće svako dobiti ugovor.

 MONDO: Zvezda neće potpisati svakoga! Izvor: MONDO

Od ranije poznatoj "četvorki": Milanu Jeremiću, Marku Mugoši, Milošu Trifunoviću i Bojanu Đorđeviću, sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić dopisao je još jednog fudbalera, za kojeg je zainteresovan.

To je Predrag Mijić iz subotičkog Spartaka (na slici).

Uprkos tome što se u većini medija pojavila informacija da je Zvezda "već sve dogovorila sa Jeremićem, Mugošom, Trifunovićem i Đorđevićem", prema saznanjima MONDA malo je vjerovatno da će sva četvorica, kao i pomenuti Mijić, ove sezone biti zaista i predstavljeni kao pojačanja u Ljutice Bogdana.

To što je Adžić zainteresovan za petoricu fudbalera, ne znači i da će svako od njih postati fudbaler Zvezde. Za sada, izvjesno je da će naredne nedjelje biti vjerovatno dva predstavljanja u Medija centru na "Marakani".

MONDO saznaje da je u ovom trenutku najbliži Crvenoj zvezdi Bojan Đorđević iz Novog Pazara, odmah iza njega je Marko Mugoša iz čačanskog Borca, dok je najdalji dogovor sa Javorom oko Miloša Trifunovića.

"Ponoviću ono što sam rekao i prije sedam dana. Istina je da smo zainteresovani za te igrače, ali niko od njih nije potpisao za Zvezdu i videćemo šta će biti konačan ishod u pregovorima", rekao je Adžić za MONDO.

Malo je vjerovatno da će Adžić angažovati svakog od pomenutih fudbalera, jer bi to ličilo na gomilanje igrača u prvom timu, kojem nije potrebna rekonstrukcija, već samo "dorada".

Zvezda želi da pojača konkurenciju u nekim linijama tima, naročito na pozicijama bekova, koje su najdeficitarnije. I to ne samo u Zvezdi, već u Srbiji.

Trener Vladimir Petrović Pižon na pohodu ka osvajanju titule jesenjeg prvaka nije koristio veliki broj igrača, oslonio se na njih 13, a nekolicina je dobijala priliku poslije 80. minuta. Crvena zvezda ove sezone nije imala igrača koji bi "promijenio stanje na terenu" ulaskom sa klupe, naročito onda kada nije išlo startnoj postavi.

U prelaznom roku prednost će imati igrač za kojeg u klubu procijene da bi mogao da donese takav kvalitet i da promeni odnos snaga na terenu, a Jeremić (Zemun), Mugoša (Borac), Trifunović (Javor), Đorđević (Novi Pazar) i Mijić (Spartak) čine samo uži izbor.

Predrag Mijić rođen je 5. novembra 1984. godine i fudbal je počeo da igra u ČSK iz Čelareva, poslije čega je otišao u slovački Ružemberok. Put ga je kasnije odveo u OFK Beograd, pa nazad u Ružemberok odakle je otišao i jedno vrijeme do ljeta 2008. godine bio bez angažmana.

Tada se dogovorio sa Spartakom iz Subotice, učestvovao je na pohodu iz Prve lige Srbije ka Superligi, a ove sezone u prvenstvu je postigao jedan gol. Ipak, pažnju je privukao igrom na stadionu Crvene zvezde, kada je u Kupu postigao oba gola za Subotičane u porazu od 3:2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC