• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A, sve vreme je bio tu - Nemanja Miletić

Autor mondo.rs

Nemanja Miletić debitovao je za Partizan u Ivanjici. Levi bek odigrao je odličnu utakmicu i pokazao da je nepravedno bio izostavljen iz tima.

 A, sve vreme je bio tu - Nemanja Miletić Izvor: MN PRESS


Malo toga je funkcionisalo u igri Partizana u prvim utakmicama ove sezone.

Ni Miroslav Bogosavac, talentovani fudbaler crno-belih, nije bio na zadovoljavajućem nivou. Uklopio se mladi fudbaler u celokupno sivilo "parnog valjka". A, onda je novi šef stručnog štaba Marko Nikolić odlučio da uz levu aut liniju isproba Nemanju Miletića. Fudbalera koji je u poslednjem prelaznom roku, među prvima, stigao u Partizan, ali pravu šansu nije dobio. U sredu jeste. 

Učinak je sledeći: Učestvovao u akciji god prvog gola, tako što je kao na tacni pripremio idealnu priliku za Valerija Božinova. Uklizao i spasio gol Partizana od sigurnog izjednačenja. Izborio penal.

I više nego dovoljno za debi i pobedu 2:0...

"Presrećan sam posle debija. Poklopilo se da je ta utakmica došla baš u gradu u kojem sam proveo tri godine. Protiv Partizana sam pre samo tri meseca u dresu Javora igrao finale Kupa Srbije i mislim da je ta utakmica bila utakmica moje dotadašnje karijere. Veoma su čudna osećanja i emocije. Pre tri meseca sam igrao protiv Partizana, a sada debitujem protiv Javora na njihovom terenu. Veoma poštujem Javor kao klub u kojem sam se afirmisao i postao igrač. Partizan je sada moj klub i drago mi je da sam ostavio dobar utisak", rekao je Miletić za klupski sajt.

Opisuje situaciju god vodećeg gola.

"Da, upravo iz mog centaršuta je pao gol. Čak sam mogao dati i gol u drugom poluvremenu, ali je golman nakon šuta odbranio, posle čega je lopta udarila u stativu i otišla u gol aut. Ipak, broje se samo pobede i golovi, a to nam je svima bilo potrebno. Mislim da smo imali neku vrstu blokade, jer nismo dali gol sve do prošlog kola, a ovo nam je prva pobeda u novoj sezoni i tri boda. Mislim da će sa novim šefom sve to ići bolje i da ćemo zaigrati onako kako se od nas i očekuje", stava je bek crno-belih.

Svi su zadovoljni zbog dobre igre Miletića.

"Drago mi je da sam opravdao poverenje trenera i saigrača, koji su mi čestitali i istakli da su zadovoljni mojim debijem. Ali to je sada iza nas, moramo da pojačamo ritam iz kola u kolo i idemo na svaku novu pobedu", podvukao je fudbaler
 Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC