• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona o Mesiju i porodicama čelnika Saveza

Autor mondo.rs

"Kako to da se porodice visokih finkcionera Saveza osećaju prijatnije od fudbalera?", pita se slavni argentinski fudbaler.

Legendarni fudbaler Dijego Maradona ne veruje da će Lionel Mesi promeniti svoju odluku o povlačenju iz reprezentacije Argentine.

Bivši reprezentativac i selektor "gaučosa" taj stav formirao je, pre svega, načina na koji funkcioniše Fudbalski savez Argentine.

"Mi smo vrlo loši. Rizikujemo da ne odemo na Svetsko prvenstvo. Nikada nisam video toliko slabo vođstvo Saveza. Ono što se dešava sa Mesijem prikazuje situaciju koja se stalno dešavala. Kako to da se porodice visokih finkcionera Saveza osećaju prijatnije od fudbalera?", naveo je Maradona, podsećajući na samo tri pobede Argentine u šest utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Glavni problem viceprvaka sveta iz Brazila 2014, jeste odluka najboljeg igrača, Lionela Mesija da više ne nastupa za nacionalni tim. Novi selektor, Edgardo Bausa najavio je razgovor sa Barseloninom asom, ali Maradona misli da neće uspeti da ga natera da promeni odluku.

"Mislim da će Mesi reći 'ne' Bausi. To je moje mišljenje. Možda grešim".

Odluku o povlačenju Mesi je doneo ubrzo po još jednom porazu u finalu Kopa Amerika, opet od Čilea, a samo nekoliko dana pošto je na svom Instagram profilu opisao Fudbalski savez Argentine kao "katastrofu".

Maradona je prošlog meseca tražio reviziju finansijskih izveštaja Fudbalskog saveza Argentine i tu organizaciju nazavao "mafijaškom".

Na neuspehe A tima Argentine, u sredu se nadovezala i eliminacija olimpijske reprezentacije već u grupnoj fazi Igara u Riju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC