• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Zlatanov dolazak je poklon za Rašforda

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Slika koju Zlatan Ibrahimović prodaje u javnosti nije prava, on je dobar momak. Sjajan je u odnosu sa mladim momcima u timu", kaže menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo vjeruje da je dolazak Zlatana Ibrahimovića ovog ljeta poklon za mladog Markusa Rašforda, napadača koji se tek razvija.

Naravno, dolazak igrača kakav je Ibrahimović naveo je britanske medije da izraze sumnju u to koliku će ove sezone minutažu imati Rašford, koji je sticajem sretnih okolnosti prošle dobio šansu i "eksplodirao", te zaslužio poziv u reprezentaciju engleske koja je igrala na EURO 2016. No, Murinjo drugačije razmišlja.

"Slika koju Zlatan prodaje u javnosti nije prava, on je dobar momak. Sjajan je u odnosu sa mladim momcima u timu. Mislim da je dolazak Ibrahimovića u klub poklon za Rašforda. Ljudi će reći da neće igrati svaku utakmicu od početka, kao što je bilo u drugom dijelu prošle sezone, ali ovo je takođe poklon za dijete. Veoma smo sretni što imamo Ibrahimovića za vjerovatno dvije posljednje sezone u njegovoj karijeri. U ovom trenutku nismo mogli pronaći boljeg napadača", kazao je Murinjo, a prenose britanski mediji.

Ibrahimović ima 34 godine i tokom karijere je nastupao za mnoge velike klubove, kao što su Ajaks, Juventus, Inter, Milan, Barselona i Pari Sen Žermen. Osvajao je naslove šampiona u svakoj zemlji u kojoj je igrao, čak i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo i Superkup Evrope sa Barsom, ali ni sa jednim klubom nije uspio da osvoji Ligu šampiona.

S druge strane Rašfordu je tek 18 godina i pred njim je lijepa budućnost. Definitivno će imati od koga da uči. Prošle sezone za Junajted je odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima i postigao osam golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC