• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Dragan Đurić i dalje na čelu! FOTO

Dragan Đurić ubjedljivom većinom izabran za novog predsjednika Partizana. Savu Miloševića podržao samo Ljubiša Tumbaković!

 PARTIZAN: Dragan Đurić i dalje na čelu! FOTO Izvor: MONDO

Dragan Đurić ostaje predsjednik Partizana!

Tako su odlučili delegati Skupštine Partizana, koji su većinom glasova podržali dosadašnjeg čelnika kluba iz Humske.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Njegov protivkandidat, legenda Partizana Savo Milošević nije imao dovoljnu podršku.

Dragan Đurić tako je postao 27. predsjednik kluba iz Humske. Izabran je na pet godina, dakle mandat mu traje do 2014. godine.

Od 65 članova Skupštine, prisutno je bilo 57 delegata. Za Đurića je glasalo njih 43, uključujući i nekadašnjeg sportskog direktora Nenada Bjekovića, potom Albert Nađ, kao i predstavnici navijača.

Protiv njegovog izbora bili su samo Milošević i jedan od najtrofejnijih trenera u istoriji kluba Ljubiša Tumbaković.

"Prihvatio sam ovu obavezu zahvaljujući časnim ljudima sa kojima sam radio prethodne dvije i po godine. Uradiću sve da Partizan bude gdje mu je i mjesto. Želim da od utorka svi sjednemo, računajući i Savu Miloševića i njegovu ekipu da se ujedinimo i pričamo za dobrobit Partizana. Naravno, Savo kao legenda Partizana uvijek ima mjesta u klubu. Ne želim da pričam o tome šta je bilo u kampanji", rekao je Đurić nakon što je dobio povjerenje Skupštine.

Milošević, međutim, nije mogao da ga čuje, jer je odmah napustio skupštinsku salu.

Izabran je i novi Upravni odbor. Imenovano je 11 članova, a ostali će biti naknadno kooptirani.

U novom UO su: Mile Jovičić, Branko Ružić, Dragoljub Vukadinović, Ratko Zatezalo, Raša Babić, Albert Nađ, Papin, Milan Obućina, Milun Todorović, Duško Jovanović i Miroslav Ateljević.

Prije glasanja obojica kandidata predstavila su program.

Đurićeva kandidatura predstavljena je 15-minutnom video prezentacijom, poslije čega je dodao da je program sačinjen na osnovu višegodišnjeg iskustva.

"Želimo još bolju omladinsku školu, interaktivnu komunikaciju sa navijačima i prijateljima kluba...Ubijeđen sam da je važnije od programa izbor pravih kadrova. Na prvom mjestu da stvorimo što više kvalitetnih ograča, ali isto tako moramo da obučimo i edukujemo stručni i oganizacioni kadar", rekao je Đurić.

Milošević je izrazio neslaganje sa izvještajem potpredsjednika kluba Miletom Jovičićem, koji se pohvalno izrazio o dosadašnjem radu uprave.

"Ne mogu da se složim sa izvještajem koji je čitao Mile Jovičić. On je bajkovit i mnogi se ne slažu sa tim. Ja, izgleda, moram da komuniciram sa video-bimom. Moja odgovornost je da obezbijedim ono što obećam", rekao je Milošević.

On je ocijenio da Partizan ne ostvaruje pravu dobit od marketinga i naglasio da klub mora da radi na popravljanju imidža navijača.

"Moj program ima nekoliko tačaka - odgovornost, otvorenost, vjerodostojnost, promjene i ispunjenje obećanja. Stubovi mog programa su omladinska škola, marketing i privatizacija", rekao je Milošević.

U diskusiji mu je replicirao Ratomir Babić.

"Savo misli da može da okači kopačke, i onda da bude predsjednik. Nije to tako lako. Mnogo napada sadašnju upravu. Zaista ne znam zašto", primjetio je Babić, a onda je napravio lapsus:

"Danas bi Savo možda i bio izabran za predsjednika Partizana". Babić se potom brzo ispravio: "A možda će biti izabran..."

(V.S. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC