• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ pruža ruku Savi: Ima mjesta i za tebe!

Albert Nađ postao član novog UO Partizana, nakon što je Dragan Đurić reizabran na funkciju predsjednika. "Savo, nisi izgubio", poručio Nađ.

 Nađ pruža ruku Savi: Ima mjesta i za tebe!    Izvor: MONDO

Albert Nađ se vratio u Partizan!

Nekadašnji fudbaler crno-bijelih, koji se u maju ove godine oprostio od aktivnog igranja, ali u dresu Čukaričkog, ponovo je član Partizanove porodice, ali ovog puta je dobio funkciju - postao je član novog Upravnog odbora, odnosno dio je tima novog-starog predsjednika Dragana Đurića.

Nađ je jedan od najomiljenijih fudbalera Partizana među navijačima, uvijek je bio uz svoj klub, makar kao navijač, a gotovo da ne propušta ni utakmice košarkaša Partizana.

Na oproštaju od aktivnog igranja, fudbaleri Čukaričkog su mu poklonili stolicu na ljuljanje i ćebe, ali je ovog ponedeljka dobio fotelju u klubu u Humskoj.

O izbornoj Skupštini Partizana
, na kojoj su se za mjesto predsjednika takmičili Dragan Đurić i Savo Milošević, Nađ je rekao da je to bila "borba dva izuzetna kandidata" i da je suština programa obojice bila da se Partizan poboljša na svim nivoima.

"Pobijedio je gospodin Đurić, ali to ne znači da je Milošević isključen iz rada kluba. U svakom slučaju ja, kao sada član Upravnog odbora, volio bih da vidim Savu u klubu jer je jedan veliki partizanovac i mislim da može da pomogne crno-bijelima", rekao je Nađ, koji u svojoj igračkoj karijeri ima pregršt trofeja, ali i igranje sa Partizanom u Ligi šampiona.

Nova uloga u klubu ima svoju težinu.

"Mislim da je ovo najteži posao koji sam do sada imao. Kad si igrač odradiš treming i utakmicu i ne razmišljaš o drugim stvarima koje se dešavaju u klubu..Ovog puta me očekuje sigurno mnogo teži posao", kaže Nađ.

Mediji su prethodnih dana pisali o tome da bi Nađ mogao da bude imenovan za novog sportskog direktora, umjesto dosadašnjeg Ivana Tomića.

Upitan na kojoj funkciji bi najviše mogao da pomogne, Nađ je odgovorio da o tome treba da razmišljaju vodeći ljudi u klubu.

"U svakom slučaju, Alberta svi znaju kao čovjeka koji svaki posao radi maksimalno odgovorno i požrtvovano, ali mislim da je sportski dio onaj u kojem mogu najviše da pomognem", odgovorio je Nađ.

(V. S. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC