• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krivokuća: Adžić je lažov

Petar Krivokuća poslije odlaska sa funkcije direktora škole Crvene zvezde nazvao Ivana Adžića lažovom i ograničenim čovjekom.

 Krivokuća: Adžić je lažov Izvor: MONDO

Sada već bivši direktor Omladinske škole Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Petar Krivokuća, nazvao je sportskog direktora crveno-bijelih Ivana Adžića lažovom poslije njegovih tvrdnji da jedino Omladinska škola nije napredovala.

"Svi segemnti kluba brzo su napredovali u odnosu na prošlu sezonu, jedino je Omladinska škola sporna. Promjena je normalan potez. Krivokuća je dao svoj maksimum", izjavio je Adžić pošto je Upravni odbor kluba verifikovao sporazumni raskid ugovora.

Krivokuća smatra da je njegovo razmišljanje dijametralno suprotno od Adžićevog.

"Pod ovakvim uslovima nisam mogao da radim. Zatečen sam jer sam imao velike planove", kaže Krivokuća za "Sportski žurnal".

On se ne slaže da škola nije napredovala.

"To je samo jedna od laži Ivana Adžića. Nije tačno da sam 90 odsto mandata proveo u Ivanjici. Tamo sam bio samo dva puta od avgusta i Adžić je bio obaviješten o tome".

"Laž je i kako su se treneri žalili da ne mogu da uspostave komunikaciju sa mnom, možda jesu Blagojević i Jovin, jer sam ih kaznio. Kamen spoticanja nisam ja, što mogu da potvrde Toma Milićević i Dragoslav Šekularac. Neistina je da sam prekidao trening ulazeći na teren u odijelu...".

Krivokuća je rekao da je bio protiv odluke da Adžić postane sportski direktor.

"Bio sam protiv toga. Ni po jednom kriterijumu mu ne pripada to mjesto. Ne mogu da dozvolim da mi soli pamet neko ko je ograničen. Sa njim ne može da se sarađuje. Ne kaže se slučajno da je neznanje beskonačno".

Krivokuća smatra da su članovi Uprvanog odbora stali na stranu Adžića jer ih je sportski direktor obmanuo.

"Počeo sam od nule, nije se znalo ko pije, a ko plaća. Krenuo sam da uvodim red. Nisam ovaj posao shvatio kao avanturu, teži je nego kad si šef stručnog štaba".

"Povrijedile su me laži jednog čovjeka, ali ništa ne može da sruši moju ljubav prema Crvenoj zvezdi", zaključio je Krivokuća.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC