• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bratski crno-beli duel u septembru u Beogradu?

Autor mondo.rs

Postoji šansa da Partizan i PAOK odigraju prijateljski meč 3. septembra u Beogradu.

 Bratski crno-beli duel u septembru u Beogradu? Izvor: MN PRESS

Navijače Partizana i solunskog PAOK-a obradovaće vest da postoji mogućnost da fudbaleri ova dva kluba, koji imaju iste boje, odigraju prijateljsku utakmicu 3. septembra u Beogradu.

Za sada još nema zvanične potvrde ove informacije, ali se "šuška" da bi beogradski i solunski crno-beli mogli da iskoriste pauzu zbog reprezentativnih akcija.

Tačnije, PAOK-u bi ova utakmica poslužila i kao priprema za početak prvenstva, koje je u Grčkoj odloženo zbog straha vlasti od nereda i novih sukoba među navijačima. Poslednja informacija iz Grčke govori da je prvenstvo odloženo "najmanje do 5. septembra". Tri kluba - Panatinaikos, PAOK i AEK - odmah su izrazili nezadovoljstvo zbog ove odluke i najavili bojkot takmičenja.

U svakom slučaju, ako ovaj susret bude dogovoren, biće to praznik za one kojima je crno-bela boja u srcu, a i prilika da Grobari pozdrave svog bivšeg igrača Vladimira Ivića koji je sada trener PAOK-a.

O ovoj mogućnosti piše i grčka Gazeta (gazzeta.gr), navodeći da PAOK pokušava da ugovori mečeve kako bi održao formu, a koga bližeg da nađe nego Partizan!

Poznata je povezanost navijača ova dva kluba, koji se mogu okarakterisati i kao bratski, a navijači idu da podržavaju jedni druge kada igraju sa drugim klubovima, što u Grčkoj, što u Evropi.

PAOK je, inače, igrao kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je eliminisan. Međutim, nastavio je takmičenje u Ligi Evrope i deli ga korak do plasmana u grupnu fazu, s obzirom na to da je kao gost pregazio gruzijski Dinamo u Tbilisiju 3:0. Revanš je 18. avgusta u Solunu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC