• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo: Pošten čovjek ne može da prođe u Srbiji

Poraženi u izbornoj trci za predsjednika Partizana poručuje da nikada više neće da se kandiduje za bilo kakvu funkciju u Srbiji.

 Savo: Pošten čovjek ne može da prođe u Srbiji Izvor: MONDO

Savo Milošević je razočaran. Poslije poraza u izbornoj trci za predsjednika Partizana, od Dragana Đurića, rekorder po broju igara za srpsku reprezentaciju odlučio je da podnese ostavku na članstvo u Skupštini.

I ne samo to, već ne želi da se ikada više kandiduje ni za jednu funkciju u Srbiju.

"Nikad ne reci nikad, ali zaista vrlo teško da ću se ikad više kandidovati za neku funkciju u ovoj državi. Očigledno je da pošten čovjek, onaj koji neće da ulazi u nekakve 'kombinacije', ne može da prođe u bilo kojem sistemu ovog društva i ja ne želim da budem dio toga", počeo je Milošević priču za "Novosti".

"Mogao sam da se borim, da istrpim poniženja i omalovažavanja zbog Partizana, ali mazohista nisam. Savjest mi je mirna", dodao je Savo Milošević, koji od četvrtka, pa u narednih šest mjeseci, neće više govoriti za medije.

Objasnio je i zašto je napustio Izbornu Skupštinu.

"Htio sam da se obratim, da čestitam Đuriću na pobjedi i da podnesem ostavku na članstvo u Skupštini, ali možda to nije bilo po Statutu ili se neko zaboravio. Tek, kada sam vidio da od toga nema ništa, odlučio sam da odem. Neću ostati član Skupštine, pismeno ću podnijeti ostavku".

On dovodi u sumnju i konačan rezultat glasanja. Zvanično je bilo 34:1 u korist Đurića iako je novinarima rečeno da je rezultat bio 43:1.

"U totalno konfuznom glasanju ja sam čuo, a i zaključujem po onom što sam vidio, da je rezultat 34:1. Mislim da toliki broj uzdržanih ipak nešto govori. Svejedno i da je 56:1, oni koji su pobijedili su dobili šta su htjeli".


Osvrnuo se Milošević i na činjenicu da za njega nije glasao nijedan bivši igrač Partizana.

"Sve su to odrasli ljudi, znaju za koga i za šta su glasali. Sve će se vidjeti u narednom periodu, a svi koji su ovako izabrali snosiće odgovornost jednako kao i uprava. Cio epilog mi je očekivan, ono što sam pretpostavljao, to se i desilo, ali nisam htio da odustanem. Imao sam obavezu prema ljudima koji su me podržavali i koji bi sutra bili uz mene. Sve ono što sam govorio u kampanji, svi dogovori, sponzori, sve je bilo zaista tako, ali o tome je sad deplasirano da govorim", zaključio je Savo Milošević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC