• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi vode Ljajića i Aleksića

Rubin iz Kazanja, ponudio 6.5 miliona evra za Adema Ljajića, dok moskovski CSKA za sada nije "otkrio karte" u pogledu Danijela Aleksića.

 Rusi vode Ljajića i Aleksića Izvor: MONDO

Mladi reprezentativci Srbije, Adem Ljajić i Danijel Aleksić, mogli bi već od proljeća da zaigraju u ruskom šampionatu.

Talentovani mladići, stari tek po 18 godina, pobudili su ozbiljno interesovanje vodećih klubova jedne od najjačih liga na kontinentu.

Kako piše "Sportski žurnal", Rubin iz Kazanja poslao je konkretnu ponudu za Ljajića vrijednu šest i po miliona evra, dok moskovski CSKA za sada nije "otkrio karte" u pogledu Aleksića.

Priča oko Ljajića i Rubina procurila je nekoliko dana pošto je ofanzivcu crno-bijelih propao ugovoreni transfer u Mančester junajted.

Njegovom prodajom - koja je praktično gotova stvar, pitanje je samo po kojoj cijeni - Partizan će ipak uspjeti da realizuje budžet za narednu godinu bez većih problema. Ostaje da se vidi hoće li biti još odlazaka iz Humske 1, a posljednja vijest odnosi se na mogući transfer Brane Ilića u korejski Samsung.

Što se tiče Aleksića, vrata CSKA mu je briljantnim partijama otvorio nekadašnji igrač Vojvodine, reprezentativac Srbije Miloš Krasić.

Vošin "biser", koji ima iskustvo probe u Mančester sitiju i povratka na stadion Karađorđe (poslije kojeg mu nisu cvjetale ruže), poručio je da mu je dobro u Novom Sadu i da će postupiti onako kako odluči klub.

"Sve zavisi od Vojvodine. Šta god da se desi, vodiću računa da ne ponovim neke greške. Osjećam da uživam podršku svih u klubu, to mi mnogo znači i zato sam apsolutno miran", rekao je Aleksić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC