• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šeici, šta to radite?

"Ideja da vam neko obezbijedi novac, a vi da automatski postanete najbolji, ne bi prošla ni u jednom biznisu".

 Šeici, šta to radite? Izvor: MONDO

Menadžeri Aston Vile i Sanderlenda, Martin O'Nil i Stiv Brus, konstatovali su da otkaz Marku Hjuzu u Mančester sitiju predstavlja nastavak nezdravog trenda u engleskom fudbalu.

Oni su naglasili da to ne znači da su protiv Italijana Roberta Manćinija, koji je sedmi strani menadžer u Premijer ligi, a četvrti među klubovima koji zauzimaju prvih osam mjesta na tabeli.

"Niko ne može da ospori Manćinijeve kvalitete i ja mu želim svu sreću. Ali brine me što se engleski i britanski treneri, koji izuzetno naporno rade u nižim divizijama, više ne uzimaju u razmatranje kada se otvori neko mjesto. Ako ovako nastavimo, stranci će nam preuzeti ligu", rekao je Brus.

O'Nilu nije jasno kako je Hjuz mogao da uradi više nego što je u prethodna tri-četiri mjeseca uradio sa Mančester sitijem.

"Niko nije izgubio manje utakmica od Sitija", ukazao je O'Nil na činjenicu da su "građani" doživjeli samo dva poraza iz 17 prvenstvenih mečeva, mada imaju čak osam remija.

"Ideja da vam neko obezbijedi novac, a vi da automatski postanete najbolji, ne bi prošla ni u jednom biznisu. Hjuz ih je odveo u polufinale Liga kupa, gdje nisu bili više od 20 godina. Ali fudbal očigledno umije da bude čudna igra", zaključio je strateg Vile.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC