• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šoškić: Savo, moraš korak po korak

"Savo u kampanji je bio Savo sa terena. Jurišao je, htio je da sruši sve pred sobom. Ali teren je jedno, klupska politika drugo", ističe Šoškić.

 Šoškić: Savo, moraš korak po korak Izvor: MONDO

Legendarni golman crno-bijelih Milutin Šoškić ocijenio je da Savo Milošević još nije sazrio za funkciju predsjednika kluba i da bi trebalo da prihvati ruku saradnje Dragana Đurića, kako bi jednog dana mogao da stupi i na najvišu funkciju u Partizanu.

"Na Skupštini je pobijedio Partizan - niko drugi nije pobijedio, ni izgubio. Predsjednik je pokazao veličinu kada je pozvao Savu Miloševića da mu se pridruži i da pričaju u korist Partizana. To bi, po meni, bilo odlično za Savu, kako bi se spremao za neka buduća vremena", rekao je Šoškić dnevnom listu "Sport".

On smatra da su Miloševiću odmogli savjetnici, koji su se prvenstveno borili za ostvarivanje ličnih interesa.

"Savo u kampanji je bio Savo sa terena. Jurišao je, htio je da sruši sve pred sobom. Ali teren je jedno, klupska politika drugo. Oni što su ga savjetovali nisu bili iskreni prema njemu, mislili su samo na sebe, gdje da se uglave".

Čovjek koji je stajao na golu Partizana u finalu Kupa šampiona 1966. godine podsjetio je Miloševića da mu je "klub mnogo dao" i da bi na tome trebalo da bude zahvalan.

"Treba shvatiti njegovu želju da dođe na čelo Partizana, ali realnost je da treba ići korak po korak, da ne treba preskakati brda. To Savo mora da shvati, kao što ljudi oko njega moraju da shvate da su mu napravili medveđu uslugu tokom predsjedničke kampanje".


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC