• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dr. Marijana dobija posao u Liverpulu!?

Trener i ljekari u Liverpulu oduševljeni radom beogradske doktorke Marijane i nude joj stalni posao. Istu ideju imaju i Kluž i Mančester siti.

 Dr. Marijana dobija posao u Liverpulu!? Izvor: MONDO

Dr. Marijana Kovačević ili kako se već zove, možda nije priznata u Srbiji, ali zato čuveni engleski klub Liverpul oduševljen njenim sposobnostima i planira da je zaposli za stalno!

Fudbaleri Liverpula dolazili su prethodnih nedelja u Beograd "u kolonama", jer se pročulo da u Srbiji postoji jedna doktorka koja ima neke svoje metode liječenja. Riječ po riječ se prenosila među fudalerima, pa su tako "nogu povukli" Albert Rijera i Josi Benajun (na slici), pratili su ga Fabio Aurelio, Glen Džonson, dolazio je i kapiten Čelsija Frenk Lampard, Holanđanin Robin van Persi...

Izraelac Josi Benajun je poslije tretmana kod takozvane doktorke Marijane, odmah zaigrao za Liverpul i dao gol.

Bio je to dovoljan znak treneru Liverpla Rafaelu Benitezu i cijelo medicinsko osoblje predlože upravi da doktorku Marijanu zaposle u klubu sa Enfild rouda!

Ideja je da doktorka Marijana dobije bazu, odnosno ordinaciju na stadionu Liverpula, gdje bi pregledala i liječila fudbalere čuvenog engleskog kluba, kako oni ne bi morali da putuju "čak do Srbije". Pritom bi joj "crveni" bili prioritet u liječenju.

Ali, da li je Liverpul zakasnio?

"Dejli mejl" piše da je Mančester siti već kontaktirao doktorku Marijanu i ponudio joj posao. Ni to nije bila prva ponuda takve vrste. Prvi se toga sjetio rumunski Kluž (prošle sezone učesnik Lige šampiona), koji joj je ponudio godišnju platu od oko 200.000 evra, s tim da može da nastavi da liječi i fudbalere ostalih klubova.

Izvor blizak doktorki Marijani kaže da je vrlo tražena i da joj ponude za posao stalno pristižu.

"Pojedini ljekari sumnjaju u njen rad, ali su sa druge strane, njeni pacijenti, a to su mnogi fudbaleri iz Engleske, Njemačke, Francuske, Holandije...veoma zadovoljni. Liverpul je ovime, očigledno, pokazao da cijeni njen rad", rekao je neimenovani izvor blizak misterioznoj beogradskoj doktorki.

Njene metode liječenja nikome nisu potpuno poznate i jasne. Koristi placentu u liječenju. Neki fudbaleri i klubovi bili su vrlo zadovoljni, ali su zato Holanđanin Van Persi i Frenk Lampard otišli iz Beograda neobavljena posla.

Nisu precizne ni informacije koju placentu koristi - ljudsku ili životinjsku.

Fudbaler Liverpula Josi Benajun izjavom je otklonio dilemu. "Nije bilo životinjskih dijelova prilikom liječenja, niti injekcija. Ona je vrlo priznata u svom poslu i mnogi fudbaleri su bili kod nje na liječenju. Sve mi je objasnila prije tretmana - koristi tečnost iz ženske posteljice...Ni sam nisam vjerovao da će sve ići tako dobro i da ću se tako brzo vratiti na teren".

Doktorka Kovačević navodno ima malu kliniku u jednom tržnom centru na Novom Beogradu. Majka je troje djece, a njen drugi suprug navodno ima kladionicu.

Oni koji su je vidjeli kažu da je ekstravagantnog izgleda i da podsjeća na Mortišu Adams iz "Porodice Adams".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC