• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katai: Mundijal je lek za naše rane

Autor mondo.rs

"Pred nama je novi početak, uveren sam da imamo kvalitet, a odlazak u Rusiju vratio bi veru u fudbal i imao pozitivnog uticaja na mnoge stvari", naveo je fudbaler Crvene zvezde pred start kvalifikacija za SP 2018

 Aleksandar Katai o šansama Srbije da se kvalifikuje na Mundijal 2018 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Aleksandar Katai je jedini igrač Superlige koji se našao na spisku selektora Srbije Slavoljuba Muslina za meč kvalifikacija za Mundijal 2018. protiv Republike Irske, 5. septembra u Beogradu.

Kapiten Crvene zvezde nije krio da je bio iznenađen pozivom.

"Iskreno, poziv selektora me jeste izneadio, ali zato me je i više obradovao. I ne krijem da mi mnogo znači. Svaki poziv u nacionalni tim je privilegija za svakog igrača", izjavio je Katai u intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Katai je protiv Češke osetio kako je nositi dres nacionalnog tima, a uoči početka kvalifikacija ima veliki motiv i želju, kao i ostali, da urade dobar posao.

Prodaja ulaznica za meč Srbija - Republika Irska počinje 29. avgusta i moći će da se kupe na blagajni stadiona Rajko Mitić. Na dan utakmice prodaja će biti organizovana na blagajni stadiona Partizana. Zainteresovana lica moći će da kupe ulaznice i putem Interneta na sajtu www.iticket.rs, a cene ulaznica iznose sever 400, istok bok 800, istok centar 1.000, zapad bok 1.000, zapad centar 1.200, VIP galerija 2.000, VIP 2 1.500, VIP 1 2.000. Južna tribina biće otvorena za organizovani dolazak školske omladine i mlađih selekcija mnogih naših klubova širom Srbije.

"Ne znam koliko je dobro da iznosim neke prognoze pred početak kvalifikacija, jer sam po stažu najmlađi... Ipak, rekao bih da je u prošlosti bilo stvari koje želimo svi da zaboravimo ili arhiviramo, a sada je važno da ostanemo pozitivni i gledamo u budućnost. Svi želimo isto, očekujemo isto, a to je povratak na veliku scenu i odlazak Srbije u Rusiju".

On smatra da bi to bio pravi lek za sve rane srpskog fudbala posle "sušnih" godina.

"Mislim da to stvarno može da bude lek. Pred nama je novi početak, uveren sam da imamo kvalitet, a odlazak u Rusiju vratio bi veru u fudbal i imao pozitivnog uticaja na mnoge stvari".


Ipak, kao i Srbija i ostali timovi imaju istu želju – da odu u Rusiju.

"Naša grupa je dosta ujednačena i nema izrazitog favorita. Austriju, Vels i Republiku Irsku gledali smo i na minulom EP u Francuskoj, dovoljno da se uverimo da nikome neće biti lako. Sa svima možemo da igramo i sami smo gospodari svoje sudbine", naglasio je Katai i dodao da bi "orlovima" na putu ka Rusiji veoma značila podrška navijača.

"Znam da u fudbalu sve mora da se zasluži, pa tako i poverenje navijača. Suvišno je pričati koliko bi nam u meču protiv Republike Irske značile pune tribine. Jednu zemlju imamo, jednu reprezentaciju. Svi da je podržimo", rekao je Aleksandar Katai.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC