• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je ljut, ali Jokanu sada dobro ide

Autor mondo.rs

Fulam se plasirao u treće kolo Liga kupa, u Čempionšipu nema poraz, a srpski stručnjak zadovoljan kako tim funkcioniše demantovao da je nedavno želeo da napusti klub

  Fulam, koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović, priredio je iznenađenje jer je u drugom kolu Liga kupa eliminisao premijerligaša Midlsbro (2:1).

Fulam, koji nastupa u Čempionšipu, odneo je pobedu u produžetku, kada je Kristensen pogodio u 113. minutu.

Fulam
Izvor: YouTube

"Moramo biti ponosni. Pokazali smo kvalitet, pravi timski duh i karatkter ekipe. Mislim da smo zasluženo pobedili", naveo je Jokanović posle preokreta i plasmana u treće kolo Liga kupa.

"Ponosan sam na to kako smo odigrali, kako smo se borili na meču. Pokazali smo da smo ujedinjeni sastav i to je najbolja vest za nas", naglasio je srpski stručnjak.

Jokanović ističe da je napravio dobre izmene što je uticalo na rezultat.

"Menjao sam, ali sve logično. Posle pet odigranih utakmica tačno sam znao šta treba da radim. Ne verujem da sam nekog iznenadio".

Fulamu dobro ide ove sezone, jer nisu zabeležili poraz u Čempšionšipu posle četiri odigrana kola. Zaostaju dva boda iza vodećeg Hadersfilda, sa skorom od dve pobede i dva poraza, pa se sa grupom klubova nalaze na deobi od drugog do petog mesta.

Iako se poslednjih dana spekulisalo da je Jokanović nezadovoljan i da razmišlja od odlasku jer mu klub nije izašao u susret oko željenih pojačanja, gazde Fulama brzo su delale, dovele u klub odličnog defanzivca, kapitena reprezentacije Islanda Ragnara Sigurdsona, pa se prašina slegla.

"Ustvari nikada nisam planirao da napustim Fulam. Ako sam nešto zamerao to je zato što želim najbolje za svoj tim, igrače i navijače. Ja samo želim da budem uspešan, što je dobro za sve u klubu. Jer ako ja zadovoljan, biće i ljudi oko mene", naveo je Jokanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC