• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda "lupila" po džepu Ognjena Vranješa

Mladi Banjalučanin Ognjen Vranješ kažnjen je sa 5.000 evra od strane Uprave Crvene zvezde zbog nediscipline, a bliži mu se i odlazak.

 Zvezda "lupila" po džepu Ognjena Vranješa Izvor: MONDO

Nezadovoljni Vranješ nije uspio da se nametne kod trenera Vladimira Petrovića Pižona i zbog toga ga je kritikovao u medijima, što će ga koštati sume novca, prije nego vjerovatno napusti Crvenu zvezdu ovog januara.

Njega je prije godinu dana angažovao tadašnji sportski direktor Ilija Ivić, ali momak rođen 24. oktobra 1989. godine do danas nije uspio da se nametne, odigrao je samo četiri utakmice i svi su izgledi da ove zime od iz Zvezde i to vjerovatno u banjalučki Borac.

Direktor Banjalučana Radmilo Šipovac sa saradnicima je u petak bio u Ljutice Bogdana i jedna od tema razgovora sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem bio je i Vranješ, ali i moguća saradnja dva kluba.

Poslije godinu dana obostranog mučenja, rastali su se Džeferson da Silva Nasimento i Crvena zvezda. Brazilac je konačno dobio ponudu, koja mu se učinila boljom od realnosti na Marakani, a ona je uglavnom bila ta da je dodavao lopte drugima i trčkarao sa strane.

Džef Silva je otišao u brazilski Atletiko Monte Azul.

Lijevonogi Brazilac rođen 29. juna 1986. godine u Kampo Murau, došao je januara 2009. godine u Ljutice Bogdana, na Ivićevu inicijativu i početkom prolećnog dijela prvenstva bio je u postavi kod trenera Čede Janevskog, ali je poslije sedam kola izgubio povjerenje i više ga nije zadobio ni kod "privremenog" Siniše Gogića, a ni kada je ekipu potom preuzeo Vladimir Petrović Pižon.

Za tih sedam mačeva, Silva je uspio da dobije crveni karton na gostovanju na Karaburmi.

Silva je očigledno otišao zauvijek, a privremeno bi mogao da ode Ognjen Vranješ. Mladi defanzivac rodom iz Republike Srpske . Čelnici banjalučkog Borca trebalo bi u petak da doputuju na pregovore sa Ivanom Adžićem.

Pored Vranješa, na izlaznim vratima su i Nemanja Obrić i Đorđe Tutorić...

Sportski direktor Ivan Aždić još ranije je govorio o tome da će Pavle Ninkov napustiti Zvezdu ove zime samo ukoliko stigne "izuzetna ponuda". Novost u odnosu na tu izjavu je da Adžić ovih dana pregovara sa nekoliko klubova oko prodaje desnog beka, za kojeg u četvrtak stigla, vjeruje se, adekvatna zamjena u vidu Bojana Đorđevića iz Novog Pazara.

"Vodimo pregovore oko Ninkova. Napustiće klub samo ako ponuda bude sjajna", poručio je Adžić.

Zajedno sa Đorđevićem, u četvrtak je predstavljen i plejmejker Marko Mugoša, koji je poslije dugo vremena zadužio dres sa brojem "10". Prije Nove godine trebalo bi da bude prestavljen i Mladen Jeremić iz Zemuna, na čijem je prelasku završeno "99 odsto" formalnosti, a MONDO saznaje da postoji mogućnost da još tokom 2009. godine bude potpisan i četvrti fudbaler.

Od ranije, u igri su bili Predrag Mijić iz Spartaka i Miloš Trifunović iz Javora.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC