• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan oblači "Leđeu", idu Moreira i Ilić?

Partizan navodno nudi Moreiru Inčonu, dok se Samsung raspituje za Ilića. "Leđea" umjesto "Kape". Isailović i Stanković stižu u januaru?

 Partizan oblači "Leđeu", idu Moreira i Ilić? Izvor: MONDO

FK Partizan će pojačanja tražiti na domaćoj sceni, poručio je u četvrtak trener crno-bijelih Goran Stevanović. Jedno takvo, šampion bi mogao da pronađe u liku reprezentativnog golmana Bojana Isailovića, koji je jesen proveo u Čukaričkom.

Njegov dolazak u Humskoj, mogao bi da se poklopi sa promjenom tehničkog sponzora, a "Sport" objavljuje da bi fudbaleri Partizana uskoro mogli da obuku dresove proizvođača "Leđea" (Legea), umjesto "Kapinih" (Kappa).

"Leđea", prema saznanjima beogradskog lista, nudi više od "Adidasa" i postoji mogućnost da bude potpisan ugovor sa italijanskom kućom.

"Leđeu" trenutno nose Katanija, Livorno, Ankona, Askoli, Željezničar, Zagreb, Osijek, Varteks, Ažaksjo, Leirija, Beira Mar, Gretna, Alaves, Herez, reprezentacije Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Irana, Zimbabvea...

Takođe, postoji mogućnost da taj dres neće obući Adem Ljajić, koji je ozbiljno zapao za oko Rubinu iz Kazanja. Šampion Rusije navodno želi da plati 6,5 miliona evra za crno-bijelog vunderkinda, čiji je ranije dogovoreni transfer u Mančester junajted propao ovog decembra.

Rubin će konkurenciju imati u timu CSKA iz Moskve, koji se suočio sa odlaskom reprezentativca Srbije Miloša Krasića, a Ljajića vidi kao adekvatnu zamjenu.

Ali, na izlaznim vratima su i Almami Moreira i Brana Ilić!

"Sportski žurnal" je objavio da Moreiru nude južnokorejskom Inčonu, za koji igra Ognjen Koroman, dok se Samsung iz iste zemlje raspituje za Ilića.

Crno-bijeli bi, piše "Žurnal", voleli da prodaju ljubimca navijača Moreiru najviše zbog toga što je skup i godišnje zarađuje oko 400.000 evra, a nadaju se da bi bivši selektor Srbije i Crne Gore, Ilija Petković, volio da ga vidi u svom Inčonu.

"O tome sa mnom niko nije razgovarao. Trebalo bi da se vratim u Južnu Koreju 2. januara, da sa rukovodstvom kluba razgovaram prvo o tome da li ću ostati trener, a potom i o listi pojačanja", izjavio je Petković, koji je Inčon odveo u plej-of.

Moreirinom odlasku iz Humske možda doprinosi i to što se poslije pobjede nad Šahjtorom u Ligi Evrope otvoreno stavio na stranu "nepoželjnog" sportskog direktora Ivana Tomića, a upravo Tomić ovih dana vodi razgovore (pregovore) sa novoizabranim predsjednikom Draganom Đurićem, vjeruje se, oko (ne)nastavka saradnje.

Od ranije poznato je da je Radosav Petrović zapao za oko Birmingemu, dok beogradski mediji Lamina Dijaru "svakako" vide kao već prodatog fudbalera, s tim da je jedina enigma gdje će Senegalac otići poslije dvije i po godine u Humskoj.

Pored Isailovića, u Partizan bi ove zime mogao da dođe mladi defanzivac OFK Beograda Vojislav Stanković...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC