• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vest Hem napunio kasu Juventusa zbog "penaldžije"

Autor mondo.rs

Slaven Bilić bio uporan u nameri da angažuje italijanskog napadača i uspeo je u tome.

Kakav prelazni rok je iza Juventusa!

Crno-beli iz Torina su u toku "letnje pijace" ostali bez jednog od najboljih fudbalera sveta Pola Pogbe koji je za 110 miliona prešao u Mančester junajted, a 90 miliona od toga potrošili su samo na doveđenje golgetera iz Napolija Gonzala Iguaina.


Za veliki novac stigli su i Miralem Pjanić i Marko Pjaca, a angažovani su i Dani Alves i Mehdi Benatija, ali uprkos tim velikim transferima - Juve je "u plusu" u ovom prelaznom roku.

Kako?

Nisu mogli da utiču na odlazak Alvara Morate (30 miliona u Real Madrid), ali su zato odlično poslovali i prodali Roberta Pereiru u Votford za 15 miliona i Maurisija Islu za 5 miliona u Kaljari, a najbolje su prošli u slučaju italijanskog napadača Simonea Zaze!

Posle dugih pregovora sa nemačkim i engleskim klubovima posao je zaključen sa Vest Hemom koji će pozajmiti Zazu do kraja naredne sezone, ali sa klauzulom da moraju da ga otkupe za 25 miliona!

Čitav transfer za napadača koji je prošle sezone u Seriji A postigao svega pet golova mogao bi da naraste i do čitavih 28 miliona, ako se ispune uslovi o bonusima iz njegovog ugovora.

Ovaj 25-godišnjak je postao "poznat" tokom leta kada se "obrukao" izvođenjem jedanaesterca protiv reprezentacije Nemačke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a Italija je eliminisana.

Juventus je ovog igrača prodao Sasuolo za 10 miliona još 2013. godine, a nakon dobrih partija u crno-zelenom odlučili su da ga otkupe za 18 miliona, a godinu dana kasnije da ga prodaju za 28. Dakle, čist profit "stare dame" je u ovom slučaju 20 miliona!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC