• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha "spasava" Pepa: Vodi Harta u Torino?

Autor mondo.rs

Golman Mančester sitija Džo Hart nalazi se u "nemilosti" Pepa Gvardiole, ali je uprkos tome voljan da ostane u klubu. Da li bi mu bio interesantan poziv Siniše Mihajlovića?

Gde će na kraju završiti Džo Hart?

Za prvog golmana reprezentacije Engleske i dosadašnjeg prvog čuvara Mančester sitija Džoa Harta izgleda da su "zatvorena" vrata u klubu, pa se kao jedino moguće rešenje nameće odlazak. 


Pep Gvardiola odlučio je da mesto među stativama bude određeno za Vilija Kabaljero, a nakon skupe kupovine Klaudija Brava iz Barselone (20 miliona evra) jasno je da je Englez sada postao tek treći izbor u klubu u kom je do sada bio prvi.

Važi za jednog od najboljih golmana sveta, osvajač je četiri "zlatne rukavice" u Premijer ligi, ali slabo je interesovanje za njega.

Timovi koji se do sada pominju kao da nisu iz "njegovog renomena". Najviše je zagrizao Everton, pa Sanderlend, a još jedno od neočekivanih imena koje se veže uz Džoa Harta je - Torino!

Na Hartu je da li će biti uporan i pokušati da se bori sa Kabaljerom i Bravom za mesto prvog čuvara mreže, a ovi klubovi mu za sada nude "izlaz" iz neprijatne situacije.

Prema pisanju italijanskih medija Siniša Mihajlović je kontaktirao Mančester siti i upitao da li bi građani bili voljni da pozajme ovog golmana u Torino. Oni nisu u mogućnosti da plate visoku platu koju on ima (4 miliona evra), ali su zainteresovani da na neki način podele troškove.

Gol Torina trenutno čuva iskusni Danijele Padeli, a nema sumnje da bi Džo Hart bio prvi izbor Siniše Mihajlovića ukoliko ovaj odluči da Englesku zameni za Italiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC