• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dostanić ponovo gradi Zvezdinu "krivu kuću"

Ratko Dostanić će u ponedeljak biti predstavljan kao novi direktor Omladinske škole Crvene zvezde, gdje će naslokediti Petra Krivokuću.

 Dostanić ponovo gradi Zvezdinu "krivu kuću" Izvor: MONDO

Aktuelna uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda nije bila zadovoljna radom "najvažnijeg segmenta u klubu", Omladinske škole.

Zbog toga je prethodne nedelje razriješen dužnosti direktor Omladinske škole Petar Krivokuća, a sportski direktor Ivan Adžić najavio je da će novo kadrovsko rješenje za tu odgovornu funkciju biti brzo objavljeno.

I objavljeno je - Ratko Dostanić će u narednom periodu upravljati Školom i pokušati da ponovi uspjehe nekih svojih prethodnika. Zvanična promocija trenera, koji je u sezoni 2004/05 samostalno vodio prvi tim crveno-bijelih, a ove jeseni sa malo uspjeha radio u sofijskom Levskom, zakazana je za ponedeljak, 28. decembar u 12 časova.

Iz Ljutice Bogdana stigla je i informacija da Adžić i Dostanić do tada neće davati izjave.

Poslije odluke Upravnog odbora Zvezde, a na Adžićev prijedlog, da razriješi dužnosti Petra Krivokuću, dosta prašine diglo se u javnosti. Sam Krivokuća osuo je drvlje i kamenje po Adžiću nazivajući ga "lažovom i ograničenim čovjekom".

Adžić je potom u izjavi za MONDO insistirao da o Krivokući može da kaže samo sve najbolje, ali se neposredno prije dogovora sa Dostanićem još jednom osvrnuo na Krivokućin učinak na mjestu prvog čovjeka Omladinske škole.

"Pera je dobar čovjek. Ja sam ga na preporuku nekih ljudi postavio za šefa Omladinske škole, samo on ima malo komplikovane metode rada, kojima je možda i prevazišao Crvenu zvezdu, pa klub ne bi da ga onemogućava u daljem razvoju", rekao je Adžić o 62-godišnjem Krivokući.

Činjenica je da Crvena zvezda čeka na generaciju svojih omladinaca još od one rođene 1984. godine. Još u vrijeme kada je predsjednik kluba bio Dragan Džajić, u prvom timu pod ruku zaigrali su Dejan Milovanović, Boško Janković, Dušan Basta, Dragan Mrđa, Marko Perović...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC