• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Minhen 1860 u Laktašima

Njemački drugoligaš Minhen 1860 ove zime dolazi u Laktaše, gdje će protiv istoimenog tima odigrati prijateljsku utakmicu!

 Minhen 1860 u Laktašima    Izvor: MONDO

Prema tvrdnjama fudbalskog menadžera iz Njemačke Save Gazije, bavarski nebesko-plavi sigurno dolaze u Laktaše, ali još nije preciziran tačan termin odigravanja meča, prenosi banjalučki list "Fokus".

"Popularni ‘zevcigeri’ sigurno dolaze u Laktaše. Tu nema nikakvih problema, jedino nije poznat tačan datum odigravanja prijateljskog susreta, ali i to ćemo da preciziramo vrlo brzo. Nema sumnje da će ovo biti fudbalski spektakl", izjavio je Gazija.

Zasluge za dolazak Nijemaca, pripadaju sportskom direktoru Minhena 1860 Miroslavu Steviću, nekadašnjem igraču Partizana, Rada, Borusije Dortmund, Bohuma, Fenerbahčea i reprezentativcu SR Jugoslavije.

"S njim zajedno radi Slobodan Komljenović, koji bi uskoro trebalo da dođe na mjesto sportskog direktora Laktaša. S Mikijem Stevićem već razgovarali i on se složio da njegov tim dođe u Republiku Srpsku".



Delegacija njemačkog kluba, za koji nastupa Aleksandar Ignjovski, nekadašnji prvotimac OFK Beograda i omladinski reprezentativac Srbije, najavila je dolazak 28. ili 29. decembra, kako bi dogovorila detalje prijateljskog meča, ali i sklopila višegodišnju saradnju sa Laktašanima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC